vay canına
Printable View
vay canına
Daha geçen yaz bu araba stock iken seni Megachips ile tanıştırdığım anları hatırlıyorum. Alınan yol güzel fakat daha yapılacaklar var, Allah nazarlardan, kötü gözlerden korusun canım kardeşim. İyi gazlamalar.
evet nozzle var. motor kodunu unuttum. turbomasterda yazıyorda ben cepten giriyom bulamadım. gtb1459mvz gibi birşey turbonun modeli.
1749 dan az daha fazla diye okudum biryerde kapasitesini ama tam bilmiyorum. rakamlara takılmayın diyordu yazan ama ne derece doğru bilemem.
Polo gerçekten candır gerisi heyecandır :)
Maşallah araç çok güzel gidiyor...
Nozzle in kodunu alabilirmiyim acaba ? Ben arastirdim goremedim ama ?
Öyle söylediğiniz rakamlar falan çok uçuk rakamlar.Biraz araştırmakta fayda var.Bu ilk örnektir.Sadece big turbo+egzoz sonuç şimdilik bu.Daha nos basılabilir,enjektör takılabilir,daha büyük turbo da takılabilir vs vs.1.6tdiların daha çok potansiyeli var.Çalışmaya devam.Daha çok şeyler çıkar ortaya.
http://i.hizliresim.com/Z21J6g.jpg
JdM-azda gtr, dynosu konan araçla ilgili detaylı bilgi var mı ? Bahseder misin biraz:)
Egri de cok guzel ben bu aractan bahsediyordum :)
Demekki bu guclerde oem enjektorler yetiyormus ferrocum :)
sımdı uzatmıyım dıcem ama vw fanatıklıgı yapmayın bu guclerde 1. 6 hıcbır dızelın orjınal enjektorunun yetıcegını sanmıyorum kı bu guc 1.6 psa danda cıkar ama enjektorler 2 ay bılemedın 1 ay gıder bundada cıkar bu gucler ama bu enjektor 1 ay bılemedın 2 ay gıder 250 hp de 1.6 dızelın hıc bır aracın orjınal enjektoru sıkıntısız gıtmez...yanı bu egrıde bu guc cıkmıs dıye orjınal enjektorlerıyle sıkıntısız kullanılcak anlamına gelmıyor marka fanatıklıgı yapmayalım egrı oturup dogru konusalım...ayrıca ben gozumle gormeden ınanmam 1.6 tdı enjektorlerının bu guclerı verdıgını sende ınanmasan ıyı olur ;)
Marka fanatikliğiyle ne alakası var :) neyse artık siz de yapın şu tdciları hdiları da görelim artık :D
Yok mu trakya civarlarında denemek isteyen ? :)
Maksat muhabbet olsun, bir iki dener oturur çay kahve içeriz, tanışırız. :)
Haftaya cumartesi veya pazar deneyelim Samet ? Bende birşeyler yaparım belki hafta içi. Ne olmuş ne bitmiş görürüm hem. 15 jant var aklımda birde