erdem kardesım urfayla yurusunler bellı olcak bosuna konusmayalım ben urfaylada daha once yurudum 1 sene once bmk, ncm denedım gecen vb typer denedı gordum tunanın arabadamı bıseyler var mı? yoksa yurudugu arabalardan mı sorun var bellı olcak:)
Printable View
fb type r da güzel yürürdü eskiden bakalım dönüşü nasıl olacak:)
Deneme güzel olmuş o kadar emeğe beygire modifiyeye s2k gecsin zaten..YIldız iyidir iyi :)
bence doktor selım en hızlı saun benım dıyodu:) tolgayla denesın bı gorelım vtec turboyla s2000turboyu,
Gaddar reşo kardeşime orucunu bozdurmayın ulennn :D
iftara az kaldı biraz sabır :D
kılıcları kalkanları bırakalım:D turbo s2k ıı yurumus....daha once bu sıtede bı vıdeo daha vardı...arkadasın ısmı yanılmıyosam batıkandı...usade turbo s2ksı vardı...oda cls63 amg ıle denemıstı yanılmıyosam...yakın gıbı geldı bana...masallah ALLAH kaza bela vermesın..
konuya bak S2K typer oldu gene hadi bagalım
senın verıgın orneklerı verdım, obunu gecmıs ozaman gecemez mantıgı yok:) denedıgın gordugun typerlarla BMK farklı başka bısye demıyorum, sen urfayla dene ben sana dıyıcem ne oldugunu:) hka dene mesela beyın yok stok ncmlede dene stok beyın yok ben onlara acıyorum sende benım kadar ac eyvallah:) ben bu araclarla 2de 65gıbı bastım aynı km dene sende acarsan 5 boy eyvallah ama 2-3 boy acarsan sorun olur kayserıden gelır bmk denerım burda:) ahahaha
ya reşit kardeşim sen ne biçim bir adamsın ya konunun içine etmişsiniz yine *** var burda type-r s2000 konuşuyosunuz buraya bir video konulmuş izle kapat konu içinde konu var kardeşim bune. ayrıyetten dün her hızda basıldı bilip bilmeden burda boş konuşma kardeşim adamlar 160 170 bile bastırdı fark daha fazla oldu 250 ye kadar yok şöle olsa böle olurdu bilmem ne felan ne bu abi neyse konuşmaya gerek yok boş ne konuşsak sen 3.28 le m5 geçen adamsın abi özür dileriz
Efsane anıl döndü :D
3.28 ile M5 gecen adam vaıuahuauahuauhauhahha
bu 3.28 benim bi gece caddede cepte anahtarına kalkmak için geldiğim ama boş döndüğüm arabamı acaba m5 i geçen falan diyince şimdi geldi aklıma hatta oflu falanda ordaydı sanırım ???? golf4 gri vardı bende ?
böle konuları tartışmaktan forumdan soğuduk abi ne var izlesen iyi kötü yorumunu yapsan kapatsan ne olur abi illahi bir iddaa çok bilmişlik biz gerizekalıyız sanki burda herkez iyi kötü bişiler biliyo. bu arada tekrardan hoşgeldik arkadaşlar :) ara sıra böle katılacağım :):):):)
s2k ii gitmiş :D madem kg de adil olsnsun istenio hacimde de isteriz öyle mantık mı olur :D basmış geçmiş gitmiş adam
turbo s2k rolling de inanılmaz avantajlı: hafif, alt devirler turbo sayesinde daha dolu, üst devirler zaten çok iyi, bi de 2 çeker daha ne olsun. turbo bi s2k ile ancak 500 hp üstü gc8 lerin mücadele edebileceğini düşünüyorum. yoksa m5 falan da yalan olur...
maşallah tolgacımm.herzamanki gibi formunda S2K.
hayde konu ne hala gelmiş
anıl benim 3,20 ile deneseydik senin M5 demek geçerdim ben kolpacı seni 5.20 arkasına yazdın M5 tabi