User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
163 sonuçtan 153 ile 163 arası

Konu: Turb@ S2K vs E55 AMG(chipped) turkey

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tayparlari deneyip baska konuda yaristirin..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuna akına veya bıbaskası ben kımsenın arabasına *** atmam rahat ol sen bana yedıgın boyların hesabını vermedın belkı atıp tutuyosun benöle denedın zekı vardı yanımda aynadan goremedık zekı arkasınıo donup sana baktı hala ogun bıle dedın 1boy gectın ben vs typerda *** atmadım zubeyırede dedım en ıyı yuruyen araba bana bukar ayakın gıden anlamadın ben ogunku vıdeo cekımlerınde zup bıraz erken bastıgını soyledım ben akın tunanın s20000 *** atmadım arabalr cok ıyı ama typer yuruyo ben yurutuyorumn yada boş konusmayın araba deneyelım başkasının arabaları ıcınde konusma getır arabanı dene tuna ncm gecsın banane akın 3boy gecsın onu ıdea edıyorum ıstersen sende gel sanada etek alırım sende ızle
    reşit

sende başkalarının arabası için konuşma o zaman ncm yi kütüğünemi aldın ? ne şöförmüşsün be seni test pilotu yapsınlar harcanıyosun tr'de

zübeyr ben erken basmadım diyor bazmazda istiyosn erken basma bi video nu da koyayım yorumu yapanıda tanırsın erken basma işleri sana aittir.herkesin bildiği bişe
    http://videos.streetfire.net/video/B...-ve_183107.htm
    bu video o geceye ait bi video dur erken basma huy olmuş 2 korna

sen hala tutturmuşsun zeki şöle böle diyo diye ben sana şöle sölim zeki öle demez bunu kendiside diyor zten ben öle demedim diye, zeki için basma abi dedi deme yalancı oluyosun yakışmıyor

bana etek kim giydiricek ? dikkat et o eteği sürekli giydiririm.

SON not : ben yine sölüyorum bmk kıçını yırttı 2 boy attın bana 106'ya sen devam et 10-20 boylara
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi nedir bu boy kavgası.iki seçenek vardır geçersin yada geçilirsin.yok etek yok 3 boy yok bilmemne sonuç ne?? geçen galiptir her zaman boy kavramıda yeni türedi bu arada.bu arada hulkun dün sesi gene ciğer parçalayıcıydı maşallah geçerken camımı kapatıyorum uahuaha.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kanka o ses olayına bir çöüzm bulucam inşallah biraz daha artıcak yeni hesaders ile
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

A K N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NCM ile yaptığım her deneme onun koşullarına ve şartlarına göre oldu... 2. viteste 55-60 arası denedik hep ve arkadaş öyle bir korna çalıyor ki ilk çaldığı kornada direk gaza basıyor... Ben hep geç ve arkadan basmış oluyorum... Ona rağmen 2,3 kere 5'in sonuna kadar geldik sonra arkadaş gaz kesti sellektör attı bende durdum.... 2 boymu 3 boymu 4 boymu artık kaç boy tam net hesap edemmdm onu doğal olarak fakat arada fark oluyordu yani.... Fakat benim istediğim devirlerde arkadaş hiç basmadı ve basmaya gerek bile olmadığını söyle... Ben 2'de 80'de basalım dedim yok abi alır başını gidersin denemeye gerek bile yok dedi ve basmadı... Hatta belki basar diye yanına geldik 2. viteste 80'e kadar çıktım sonra arkadaş 3'e attın sakin sakin devam etti... YAni bütün şartlar NCM'nin lehineydi...Benim amacım geçmek geçilmek değil istenilen süratte basılır sorun değil faakat ben o arkdaşın devrinde basıp ne olduğunu görüyorsam onunda benim devrimde basıp ne olduğunu görmesi lazım... Sonuçta adı üzerinde deneme her devirde basıp ne olduğu görmek amaç.... Reşit gelirmisin demişsin benim için eğer müsait olursam işim olmazsa ben gelirim benim için farketmez... Denemeden kaçmam yani geçen geçer geçilen geçilir bu işler böyle... Bu akşam denemek istiyorsanız buyrun gelin o zaman tunanında bir işi yoksa o da gelir, urfada gelir hep beraber denemiş görmüş oluruz... Fakat bu sefer NCM'nin şartları olmck benim şartlarım oluck...

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A K N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NCM ile yaptığım her deneme onun koşullarına ve şartlarına göre oldu... 2. viteste 55-60 arası denedik hep ve arkadaş öyle bir korna çalıyor ki ilk çaldığı kornada direk gaza basıyor... Ben hep geç ve arkadan basmış oluyorum... Ona rağmen 2,3 kere 5'in sonuna kadar geldik sonra arkadaş gaz kesti sellektör attı bende durdum.... 2 boymu 3 boymu 4 boymu artık kaç boy tam net hesap edemmdm onu doğal olarak fakat arada fark oluyordu yani.... Fakat benim istediğim devirlerde arkadaş hiç basmadı ve basmaya gerek bile olmadığını söyle... Ben 2'de 80'de basalım dedim yok abi alır başını gidersin denemeye gerek bile yok dedi ve basmadı... Hatta belki basar diye yanına geldik 2. viteste 80'e kadar çıktım sonra arkadaş 3'e attın sakin sakin devam etti... YAni bütün şartlar NCM'nin lehineydi...Benim amacım geçmek geçilmek değil istenilen süratte basılır sorun değil faakat ben o arkdaşın devrinde basıp ne olduğunu görüyorsam onunda benim devrimde basıp ne olduğunu görmesi lazım... Sonuçta adı üzerinde deneme her devirde basıp ne olduğu görmek amaç.... Reşit gelirmisin demişsin benim için eğer müsait olursam işim olmazsa ben gelirim benim için farketmez... Denemeden kaçmam yani geçen geçer geçilen geçilir bu işler böyle... Bu akşam denemek istiyorsanız buyrun gelin o zaman tunanında bir işi yoksa o da gelir, urfada gelir hep beraber denemiş görmüş oluruz... Fakat bu sefer NCM'nin şartları olmck benim şartlarım oluck...

olmaz akıncım senin şartlarında olmaz bu işler gerçi typer senden hızlı ama hertürlü geçerde
    ama yinede senin istediğinde olmaz
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı A K N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmaz imkansız geçemezsin öle bişe olmaz nerde görülmüştür s2000 in typer geçtiği ncm kesicide gidiyodu şöförde sorun var bence

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NCM cok hızlı dıyolardı HKA gecıyormus NCM yı? nedır aslı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NCM cok hızlı dıyolardı HKA gecıyormus NCM yı? nedır aslı?
    şehir efsanesi
    inanma

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efsane olan hızlılıkmı HKA nın gectıgımı?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konu s2k-ctr konusu değil.
    Atışmalarınızı başka konuda yapın,mesajlarla konunun alakası kalmamış..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)