fatih kardesim hayırdır seni forum ortamlarında goruyoruz, dunya gozuyle gorusemıyoruz:D hosgeldın kardesım :)
Printable View
fatih kardesim hayırdır seni forum ortamlarında goruyoruz, dunya gozuyle gorusemıyoruz:D hosgeldın kardesım :)
e46 m3 zaten 250 yapmıyormu?limitörlü deglmi?
Bu makaranın ucundan orkinos çıkarmı hilmi yada ahmet parlıyo diye başka bir kadınada sıkarmı :D
Ailecek zevkle izliyoruz
bu alemde en hızlı k20 hulk abi kim ne derse desin bir k20 atmosferik bundan hızlı olamaz kimse bişi demesin bu sözüme daha hızlısı var gibi varsa nerde göremiyoruçş şehir efsanesi diil gerçek hulk k20 fatih abi hulk 2 vites de başlasa baya geçerdi m3 sonra m3 4 te geçerdi kısa var hulkta hergün gördüğün araba biliyosun yiğidi öldür hakkını yeme sende m3 ü resmen konuşturmuşsun helal olsun bu arada...
videoyu iyi izle bakalım arkadan basan kim kafa cıkartan kim videoyu izleyen herkese sorsak senin sölediginin tam tersini söler vede güler
2.0 4 silindir 220 hp
3.2 6 silindir 340+ hp :)
0 dan 400 yada 50 - 220 bunu sabah kadar sölerim yeterki arabayı getirin bu sefer benim istedigim yerde deniyelim
videoyu kim kesio kim terzi oluyo görelim
şişkonun Hırsız kasa M3 ünü de getirin onada tecavüz edeyim
kaan hulk a e46 m3 banada sen düştün e36 lada ben deneyeyim bari ne dersin:)
mustafa sen git maltepe sahilde arkadaşlarinla kalk...
kapının önünde yatırıcağıma kalkarım kanki :)
0 400 hulka tam oy 50 200 hulka tam oy ama denendigi şekilde de olacak olan belli m3 alır hulk torksuz kalıo orda m3 ün işine gelio uzunda deneniyo yani bu adaletsizlik kendine güvenen en kral m3 0 400 ve 50 220 denesin derim oyum direk hulka dır
Bana bir masal anlat baba m3 ü gecen k20 olsun içinde .....
0-250 km hulk geçmez deleR.250km yapıor m3ler.beyin varsa bilelem ama yok gibi:)
270hp dyno sheetle gezmek bişi ifade etmez hilmi gel deneyelim dio şekerim anderson dan masallara gerek yok ataşehir yakınımızda:)
Bana bir masal anlat Baba Tapa gaz Kırılmadan Giden M3 olsun
fena MAKARnA kokuları gelio banaa...
http://www.techturkey.com/forum/show...849#post383849 valla çok güzel laf etmi saolsun
tam oturdu ama konuya :D:D:D:D:D:D
Gooollllllllllllllllllllllll
goll mü oldu kim attı ?
evet arkadaşlar bir rolling gecemizin daha sonuna geldik yarışmacı teşekkürlerimizi sunuyoruz.ekran başındaki dosltarımızda iyi akşamlar.ekeray yeter artık gülmekten ölecezz
bu konuyada selametle