User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
146 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: white typer vs redsun mrs

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah araçlara güzel denemelerdi..

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel deneme olmus masallah her iki aracada
    .

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel deneme olmuş,White Typer pek zalım gitmiş

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    basması gereken basınç 1.5 ama basmıyor 1.3'ü geçmedi dün

yunanistandan sadece bilgisayar üzerinden yazılım yapmak kolay iş değil.

her yaptığının yaradığı bir araçta değil. tekere 255 veriyor harun tekerde 230 almış arada 25hp fark ve 200kg olunca sonuç çokta şaşırtıcı değil.

mrs'in baskısı 350nm tork'a kadar kaldırıyor, hafif volanın 400nm tork'da dezavantajı burda ortaya çıkıyor tutunamıyor çoğu zaman kaçırıyor.

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil.

yani aracım yavaş değil, harunun arabası hızlı maşallah

şuanda istediğim gibi yürümuyor ama kısmetse yürütücem
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

her yaptığının yaradığı bir araçta değil. tekere 255 veriyor harun tekerde 230 almış arada 25hp fark ve 200kg olunca sonuç çokta şaşırtıcı değil.

mrs'in baskısı 350nm tork'a kadar kaldırıyor, hafif volanın 400nm tork'da dezavantajı burda ortaya çıkıyor tutunamıyor çoğu zaman kaçırıyor.

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil.

Moruk gecmis olsun redsun durusu yeter
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sese ayrı maşallah Scirocco ön camında kocaman DR.ECU yazan scirocco mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekere 230 u typer verdiyse iyi gider gerci hangi dyno o onemli.
    Zaten 255 230 kiyaslaninca sonuc normal olabilir ancak fark bir anda acilmasi garip gibi oda 65 gibi basildiysa normal. fark acilmasi sanki stok rsle deniyo gibi olmus nerdese ondan dolayi
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracin sahibinide tebrik ediyorum.

bende meg rs in daha hizli olmasini bekliyordum acikcasi.zamanla eksikler gorulerek , tecrube kazanilarak dahada hizlanir umarim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekere 230 u typer verdiyse iyi gider gerci hangi dyno o onemli.
    Zaten 255 230 kiyaslaninca sonuc normal olabilir ancak fark bir anda acilmasi garip gibi oda 65 gibi basildiysa normal. fark acilmasi sanki stok rsle deniyo gibi olmus nerdese ondan dolayi
    kelebek farkını görüyosun işte orda,biri telli biri elektronik breakeboost yapamıyorum yaptığım gibi baskı ısınıyor ve kaçıyor. ve turbo dolumu vs.. benim 2. kornada basmam gerek atmosferik araca göre. ve vtec devrinde gerçekten hızlı bir araç.

biri turboyu doldurmuş biride alttan doldurmayı bekleyip full thorttle yaptığını düşün.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah guzel deneme olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracin sahibinide tebrik ediyorum.

bende meg rs in daha hizli olmasini bekliyordum acikcasi.zamanla eksikler gorulerek , tecrube kazanilarak dahada hizlanir umarim.
    koca ülkede tek başına uğraşmak tek başına tecrübe ediyo olmak kolay değil.

type r gibi ansiklopedisi yazılmış bir araç ile uğraşıyor olsaydım bugün inanki turbo type r ep3'e biniyor olurdum. ama ben bunu seviyorum bu araç benim karakterimi yansıtıyor ve yapılmayanı yapmak bana haz veriyor.

şuanda programcımla istişare halindeyim yeni bir yazılım yollicak ve şanzımanım geldikten sonra denicem.
    2.0T FSI

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil. . Kardesim gecmis olsun sonradan haberim oldu isallah zamanla iyi olur arqban guzel dahada guz

Kardesim gecmis olsun araban yavas degil soyledim dahada guzel olcak isallah sen megane cok omceden binen insansin herkes senin kadar bilemez zamanla olur hepimizn eksikleri olur biter sagolasin geldigin icin

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada bi denemede 65 70 gibi basildi biyerde 80 de bastim odaa var video ayni yarim boy farketti videolar var yine eksikler bitince denenir ben herkese uyarak basiyorum bana uyuyo sikinti yok iyi formlar

FaTlH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah harun race

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hersey tamamda
    yazılım işi olmadımı bu arabalar yurumuyor
    buyuk enjektor işi bile cozulemedi su ulkede
    ingilterede adam her arabaya standalone beyin takar megane takmaz
    sorarsın neden takmıyosun derki orjinal beyin standalondan iyi
    bu araba bu vidyoda 1.1 bar bile gormuyor bence
    ha nelki turboda basıyordur ama manifolddan iceri gitmiyordur
    kelebek kapadıgı için
    sen tapagaz gittigin zannedersen halbuki araba yarım hgazla gidiyordur
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe sadece guluyorum. Turkiye de yazilim yapilmiyor dogru duzgun diodun o rocconun ayarinda rocco ile 255 hp stage 1 yazilim full takili bagaj agzina kadar katalog dolu ve benim agirligimla denemesinin videosu yukarda. Haklisin valla turkiyede yazilimlar biraz zalim oluo tekere 255 veremio ama cok gidio. Gecmis olsun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe sadece guluyorum. Turkiye de yazilim yapilmiyor dogru duzgun diodun o rocconun ayarinda rocco ile 255 hp stage 1 yazilim full takili bagaj agzina kadar katalog dolu ve benim agirligimla denemesinin videosu yukarda. Haklisin valla turkiyede yazilimlar biraz zalim oluo tekere 255 veremio ama cok gidio. Gecmis olsun.
    ya alper sen şakamısın?

ne araban varmış amq. uçuyo mübarekde daha bi kere dahi stg3 ile yürüdüğünü görmedik.

bitik arabanı millete gidiyomuş gibi gösteriyosun madem okadar gidiyodu satmasaydın. neyin ne olduğunu herkes çok iyi görüyo sen istediğin kadar yırt kendini..

sattında göğüslerimi sarktı? sattığın adamı getir deneyelim bakalım. sonuç ne olucak?
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parcalar uzerinde degil ki. Istersen dene. Araba kartalda ilani var ara stock yazilimi ustunde dene gecersin belki sevinirsin. Harbiden bitikti araba. Bitik oldugu icin benden sonra candan bindi gazladi kiramadi. Alan cocuk sikio kirilmio. Bitik olsaydi sence coktan kirilmaz miydi. Naapalim bizim araba bitik halde boyle yuruo. Sen stage 3 rocco ile denedin mi diosun semii nin rocco da yukaridaki parcalarin hepsi vardi. Yazilimida agzina kadar acikti.kprolu ep3 geciodu. Benim neden satmak istedigimi herkes bilio. Satmadan once de denemeye cikmiodum. Bununla da cikmiorum rahat araba istiodum otomatik istiodum istedigim arabayi da soyluodum. Soyledigim arabayi da aldim. Harbiden sen ruyalarda yasiosun. Sana ynan yazilimcinla basarilar diliorum.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parcalar uzerinde degil ki. Istersen dene. Araba kartalda ilani var ara stock yazilimi ustunde dene gecersin belki sevinirsin. Harbiden bitikti araba. Bitik oldugu icin benden sonra candan bindi gazladi kiramadi. Alan cocuk sikio kirilmio. Bitik olsaydi sence coktan kirilmaz miydi. Naapalim bizim araba bitik halde boyle yuruo. Sen stage 3 rocco ile denedin mi diosun semii nin rocco da yukaridaki parcalarin hepsi vardi. Yazilimida agzina kadar acikti.kprolu ep3 geciodu. Benim neden satmak istedigimi herkes bilio. Satmadan once de denemeye cikmiodum. Bununla da cikmiorum rahat araba istiodum otomatik istiodum istedigim arabayi da soyluodum. Soyledigim arabayi da aldim. Harbiden sen ruyalarda yasiosun. Sana ynan yazilimcinla basarilar diliorum.
    harbiden bitikti araba. attığı dumanın haddi hesabı yoktu.

ethenolle methonelle toulenle nosla yürütmüyorum ben arabamı saf benzinle yürütüyorum. ben bilmiyomuyum sanki bu şekilde yürütmeyi?

nasıl yürüyo ya senin bitik araban? ethonolü bas arabam yürüyo de. 1000km anca basarsın rollerde. 99.000km ben basarım gerisinde. sen her 1000 de 1 motor yaparsın ben 99.000 daha giderim. kısa vadede yürütmek değil benim amacım kimseyede bişeyi kanıtlamaya çabasında değilim. kaçtene mrs'e yazılım yapmış senin yazılımcın? kaçtane mrs'in beynini çözmüş? sanki ben zevkimden yunanistanlıyla çalışıyorum. birtane yazılımcı gelipte bu konu olsun diğer konular olsun ben bu arabayı hakkıyla yürütürüm diyebiliyormu? diyemiyor..

daha neyin tartışmasını yapıyosunda daşşak tavırlarda yazılımcımla bana başarılar diliyosun? hadi senin en kral yazılımcın bu arabayı 630cc lik enjektörlerle yürütsün..

sen niye yürütemedin???????????????
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)