Oz` Nickli Üyeden Alıntı
maşlllah araban süpermiş güle güle kullanrsın sıkıntısız insallah güzel bgidiyor araban
he yapamadık,yürütemedik uğraşmadık salağız beceremedik naparsın hakkıyla yürütemedik olmadı ama kusura bakma elimde megane Rs im olmadan yada bana bırakılmayan 1 rabayı 1 günde çözerim dien bir adam varsa büllüklerini öperim hiç bakmadan etmeden hayatında ilk beyni gören kimse bunu yaapamaz haa bende yapamadım olmadı yürütemedik olsun yürüttüklerimize sayarız
kardeşim sen saf benzinle yürüt bana kalırsa kızma gücenme alınma salaklık(kendi fikrim) ipin ucunda cambazlık yapmanın manası yok akıl fikir var bıcakları keskinleştirip üstünde cıplak ayak yürümekle anı sey nedneini bana deil yazılımcına sorabilirsin nedenini anlatır sana bence
standalone olayın girince kusura bakma wasted spark çalışan hiçbir beyin bence kaliteli beyin değildir her beyinle araba yürütlür ama limitleri var bazı seylerin
çözülmüşlerden biri 1.4Tsı var onunla denemişssin iste istermisin daha çözülmüş araba ? ne zaman bitiyor sanzımanın hemen deneyebilirz 2 lite turbo katagorisinde ne dersin ? olurmu ? birine *** atmadan once bir düşün derim lütfen insanların fikirlerine düşüncelerin nasıl saygı duyuyorsak sende duy rica ediyorum..
megane Rs ugraşmamız olabiliriz gerek alperin gerek benim zamanım olmadığı için uğraşamadım bu bir mazeret değil malesef uğraşsssam yaparmıydım bilmiyorum yaparım da demiyorum ama uğraşırdım uğraşmam demedim