User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
146 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: white typer vs redsun mrs

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye gülüyosunki kelalper
    kafa rahat bir yazılım yapılsa burda
    megane yuklemek cogu arbadan kolay
    ne pompa ister ne beyin ister ne abidik gubidik eklentiler ister
    millet neden dısarda arasın huzuru
    sonra suda var
    iyi bir yazılıma adamlar dısarda 400-500 sterlin alıyor
    parası karsılıgında yapılıyor sonucta
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ugrasmadim. Ozgun bi hafta birak coziim dedi birakamadim. Haa senin ki cozdugu icin sende oem enjektorle geziosun. Evet duman atiodu turbo revize edildi bitti. Uzerindeki enjektorle pompayls emin ol etanol kullanirdim. Bi *** bildigin yok teknik bilgin 0 sadece *** atmayi biliosun. Etanol icin acaba neden farkli pompa kullaniliyor biliyor musun? Metanol takiliyken 1 kere gazlamadim ayari yapilmadigi icin. Candan almasaydi arabayi ayarini yapip kullanmaya devam edecektim. Sence araba kirik olsaydi o sekilde kullanmaya devam eder miydim? Candan kirik halde basar miydi? Alan cocuk ustasina gosterdi bu araba bitik ama al der miydi?
    Ozgune gotur bakalim senin arabani yapar mi ugrasir mi bu kadar. Sen buyuk turbo ile 1.3 barda bu kadar gidebiliosun. Ben 1 barla videodaki kadar gidebiliorum. Ikimizin arbasi arasinda senin benim farkimla 100 kg rahat vardir. Evet bitikti araba harbiden.
    IN BOOST WE TRUST

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ugrasmadim. Ozgun bi hafta birak coziim dedi birakamadim. Haa senin ki cozdugu icin sende oem enjektorle geziosun. Evet duman atiodu turbo revize edildi bitti. Uzerindeki enjektorle pompayls emin ol etanol kullanirdim. Bi *** bildigin yok teknik bilgin 0 sadece *** atmayi biliosun. Etanol icin acaba neden farkli pompa kullaniliyor biliyor musun? Metanol takiliyken 1 kere gazlamadim ayari yapilmadigi icin. Candan almasaydi arabayi ayarini yapip kullanmaya devam edecektim. Sence araba kirik olsaydi o sekilde kullanmaya devam eder miydim? Candan kirik halde basar miydi? Alan cocuk ustasina gosterdi bu araba bitik ama al der miydi?
    Ozgune gotur bakalim senin arabani yapar mi ugrasir mi bu kadar. Sen buyuk turbo ile 1.3 barda bu kadar gidebiliosun. Ben 1 barla videodaki kadar gidebiliorum. Ikimizin arbasi arasinda senin benim farkimla 100 kg rahat vardir. Evet bitikti araba harbiden.
    he ya teknik bilgim 0 senin kadar uğraşmadım zaten sende king'sin. bu kadar konuşacağına bıraksaydın 1 hafta aracını. hadi ben kabul ediyorum işime gidip gelmek için bana şahin versin 1 hafta değil 1 ay bırakayım.

methanolü taktın 1 kere gazlamadın öylemi

yarıya inmiş methanol tankını görmedim zaten ben...

hangi egzantrikli type r ile denedin?

180kg musun da aramızda 100kg fark olucak?

şuanda zaten aracımın yazlımı bitmedi deneme aşamasında. yakındır uçan mrs görmen..
    2.0T FSI

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelalperin aracı bitik olsaydı uzun yolda 11.5 ortalama ile gazlanarak gidip geldi neden bi tane sorun açmadı? Facebookta bi tane rolling videom var isterseniz izleyin bozuk araba stg1 yazılım ile o kadar gider mi? Sattığım araca *** atıp durmayın, aracın parçaları bende amacım düz yolda gazlamak olsa bende yürütürüm bu parçalarla. Siz turbo değiştirirsin ben o paraya lsd alırım kafalarımız farklı yani.

Son olarak ben sökerken kendim gördüm meth kitin ayarı yoktu.
    .

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla usta yazılımcındır ıyıdı kotudur bılmem ama

konu ozgunse cozemeyecegı bı beyın yazılım olamaz he bıraz ozgune zaman vermek gerekır sadace oda cok fazla yogun oldugundan ordakı muhabbet sacma olmus

araba deneme konusuna gelınce bazen bazı seyler ters gıdebılır ve denemek ıstemessın bundan dogal bısey olamamaz

mesala burdakı deneme gıbı ben 2.0 turbo araba ıle atmo 2.0 gecılmek ıcın denemezdım mesala eksıklerımı bıtırıp denerım
    ben zevk ıcın denıyorum dersen eyvallah ama yazılarında anladıgım kadarı ıle
    oyle bı durum soz konusu degıl gıbı yanlıs anlama
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla o olsaydı, satmasaydım, böyleyken böyleydi yapılırda bu kadar mı moku çıkarılır arkadaş heryerde ben en iyisiydim havaları uğraşsam uzaya çıkardım modları uğraşmadım bu kadar oldu modları

Özgün abi ecu konusunda tartışmasız, mrs ile kimse uğraşmamış kimse de gitmemiş ise adam nerden tam anlamıyla verimli bir şekilde yazılım yapabilir ki. Dr.Ecu'yu tartışmaya gerek yok bence.

Redsun@ inşallah yazılım,şanzuman sorununu en kısa sürede çözersin. sakın gaza gelipte hırs yapma, yürütmek için yap yeter. ağzı olan konuşuyor işte. bu piyasada böyle naparsın.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla usta yazılımcındır ıyıdı kotudur bılmem ama

konu ozgunse cozemeyecegı bı beyın yazılım olamaz he bıraz ozgune zaman vermek gerekır sadace oda cok fazla yogun oldugundan ordakı muhabbet sacma olmus

araba deneme konusuna gelınce bazen bazı seyler ters gıdebılır ve denemek ıstemessın bundan dogal bısey olamamaz

mesala burdakı deneme gıbı ben 2.0 turbo araba ıle atmo 2.0 gecılmek ıcın denemezdım mesala eksıklerımı bıtırıp denerım
    ben zevk ıcın denıyorum dersen eyvallah ama yazılarında anladıgım kadarı ıle
    oyle bı durum soz konusu degıl gıbı yanlıs anlama
    geçileeceğimi bilsemde denerdim, nedir değildir bilmeden aracım hakkında bilgi sahibi olamam herhalde?

çözemeyeceği bişey yoktur belki ama çözülmüşünüde göremedik.

herhalde zevk için deniyorum başka ne için denicem?

sen ne anladın onu anlayamadım?
    2.0T FSI

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçileeceğimi bilsemde denerdim, nedir değildir bilmeden aracım hakkında bilgi sahibi olamam herhalde?

çözemeyeceği bişey yoktur belki ama çözülmüşünüde göremedik.
    maşlllah araban süpermiş güle güle kullanrsın sıkıntısız insallah güzel bgidiyor araban

he yapamadık,yürütemedik uğraşmadık salağız beceremedik naparsın hakkıyla yürütemedik olmadı ama kusura bakma elimde megane Rs im olmadan yada bana bırakılmayan 1 rabayı 1 günde çözerim dien bir adam varsa büllüklerini öperim hiç bakmadan etmeden hayatında ilk beyni gören kimse bunu yaapamaz haa bende yapamadım olmadı yürütemedik olsun yürüttüklerimize sayarız

kardeşim sen saf benzinle yürüt bana kalırsa kızma gücenme alınma salaklık(kendi fikrim) ipin ucunda cambazlık yapmanın manası yok akıl fikir var bıcakları keskinleştirip üstünde cıplak ayak yürümekle anı sey nedneini bana deil yazılımcına sorabilirsin nedenini anlatır sana bence

standalone olayın girince kusura bakma wasted spark çalışan hiçbir beyin bence kaliteli beyin değildir her beyinle araba yürütlür ama limitleri var bazı seylerin

çözülmüşlerden biri 1.4Tsı var onunla denemişssin iste istermisin daha çözülmüş araba ? ne zaman bitiyor sanzımanın hemen deneyebilirz 2 lite turbo katagorisinde ne dersin ? olurmu ? birine *** atmadan once bir düşün derim lütfen insanların fikirlerine düşüncelerin nasıl saygı duyuyorsak sende duy rica ediyorum..

megane Rs ugraşmamız olabiliriz gerek alperin gerek benim zamanım olmadığı için uğraşamadım bu bir mazeret değil malesef uğraşsssam yaparmıydım bilmiyorum yaparım da demiyorum ama uğraşırdım uğraşmam demedim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her megane olayi donup dolasip kelalpere bulasiyor cok iyi

Bu arada megane in typera gecilmesi kotu araba oldugunu belirtmez bnce ama videodakindende daha iyi gitmeli gibi turbo vs de degisikse
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim araba Zaten gidiyordu canim (anlami ugrassam kim bilir nasil giderdi)
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kimse kusura bakmasin ustunede alinmasin amacim *** atmak kavga falan cikarmak degil ama ulkemizde özgun abi gibi bir yazilimciya sahipken ve ona beyini cozmeye calismasi icin vakit verilmiyoken yurtdisindakilere is yaptirmaya devam.Ondan sonra neden biz onlar gibi olamiyoruz onlar bizi neden siklemiyo dalga geciyo.Önce bi zaman vakit taniyin ondan sonra olmazsa yunan degil kuzey kutbuna kadar ulasirsiniz.Ki özgun abi turkiyede aksesuarci degil,her gun faal olarak is yapan bi yazilimci
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc olarak bu iş burda yapılırmı yapılmazmı önemli olan bu
    yapılırsa zaten herkes için bir avantaj olur
    yaptırmak için herkes bir zaman bulur
    zaman bulamamak sadece mazeret olur
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OTE=RedSun;7559956]he ya teknik bilgim 0 senin kadar uğraşmadım zaten sende king'sin. bu kadar konuşacağına bıraksaydın 1 hafta aracını. hadi ben kabul ediyorum işime gidip gelmek için bana şahin versin 1 hafta değil 1 ay bırakayım.

methanolü taktın 1 kere gazlamadın öylemi

yarıya inmiş methanol tankını görmedim zaten ben...

hangi egzantrikli type r ile denedin?

180kg musun da aramızda 100kg fark olucak?

şuanda zaten aracımın yazlımı bitmedi deneme aşamasında. yakındır uçan mrs görmen..[/QUOTE]

Ben ozgunden neden araba istiim bi hafta. Adam vermek zorunda degil. Benim de kusura bakma emanet araba ile bursa denizli gezecek halim yok.

enjektor konusuna gelirsekte ben enjektor takinca basinc acicam vs demedim ki. Dyno konusu orada. Araba zaten limitte acarsam kirarim zaten dedim. Sadece guvenlik amaciyla takicam oem enjektorlerin hata payi kalmadi bozulursa kirarim dedim. O nedenle de surekli kisik ayarda gezdim. Riske atmamak icin.

Birak su iskembeden sallayip iftira atmalari. Deneme videosu koyarim videodan egzozdan basinc olcersin. Metanol tankina sistem testi icin konulmus 1 masrapa su icin metanolle gazladin dersin. Ulan metanol u taktiktan 2 gun sonra araba satildi zaten. Arabanin satilacagini bilseydik takmazdim zaten. O tanka 1 cc bile metanol koymadim ben
    Candan a da pompayi aktif yapma ayar yok icinde su var dedim verirken. Icerisinde sadece su varken bile acmis kirilmadi bitik araba.

bak inanccigim ister inanirsin ister inanmazsin ama o yunan herif uzaydan afrye bakmadan sana yazilim yolluyor. Araban fakir mi degil mi o sekilde gazliosun. Iki gun sonra piston eritirsin butun yapriklarin cop olur. Arabanda bu kadar isleme ragmen verim alamaman yazilim kaynakli. Elinde rstuner var ac bak throttle position degerlerine. Knock correction degerlerine. Gittigin yol yol degil. Git bi tane wideband al. Turk yazilimcilara *** atacagina. Iskembeden ozgun icin henkin yazilimini kopyalayip kullaniomus ondan sonra arabalar motor kiriomus demekle olmuyor bu is. Ben meganelar hizlansin istiorum istemesem bunlarin hic birini yazmam ne ilandaki 41 plaka arabayi yapardim ne de candanin arabasi icin cocuga sunu yapalim bunu yapalim derdim. Benim king lik bi durumum yok ama inan benim kadar dpgru parca kombinasyonu icin ugrasmamissindir. Motor yapinca ugrasilmis olunmuyor. Onemli kismi sonrasinda yurutebilmek. Sen daha o kisimdasin.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuc olarak bu iş burda yapılırmı yapılmazmı önemli olan bu
    yapılırsa zaten herkes için bir avantaj olur
    yaptırmak için herkes bir zaman bulur
    zaman bulamamak sadece mazeret olur
    Aytug ben enjektoru ne icin takacagimi 20 kere soyledim. Zaten daha fazla guc kovalayacak halde degildim motorun kaldirabilecegi limitteydim. Takipta gezdim 1 ay. Bu araba burada neden yapilmasin ozgun ugrasirsa yapar bence. Benim arabamda enjektorsuz ne yspabklecegini gosterdi zaten. Haa ugrasir mi bilemem. Benim zamanimda ikimizinde vakti yoktu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşlllah araban süpermiş güle güle kullanrsın sıkıntısız insallah güzel bgidiyor araban

he yapamadık,yürütemedik uğraşmadık salağız beceremedik naparsın hakkıyla yürütemedik olmadı ama kusura bakma elimde megane Rs im olmadan yada bana bırakılmayan 1 rabayı 1 günde çözerim dien bir adam varsa büllüklerini öperim hiç bakmadan etmeden hayatında ilk beyni gören kimse bunu yaapamaz haa bende yapamadım olmadı yürütemedik olsun yürüttüklerimize sayarız

kardeşim sen saf benzinle yürüt bana kalırsa kızma gücenme alınma salaklık(kendi fikrim) ipin ucunda cambazlık yapmanın manası yok akıl fikir var bıcakları keskinleştirip üstünde cıplak ayak yürümekle anı sey nedneini bana deil yazılımcına sorabilirsin nedenini anlatır sana bence

standalone olayın girince kusura bakma wasted spark çalışan hiçbir beyin bence kaliteli beyin değildir her beyinle araba yürütlür ama limitleri var bazı seylerin

çözülmüşlerden biri 1.4Tsı var onunla denemişssin iste istermisin daha çözülmüş araba ? ne zaman bitiyor sanzımanın hemen deneyebilirz 2 lite turbo katagorisinde ne dersin ? olurmu ? birine *** atmadan once bir düşün derim lütfen insanların fikirlerine düşüncelerin nasıl saygı duyuyorsak sende duy rica ediyorum..

megane Rs ugraşmamız olabiliriz gerek alperin gerek benim zamanım olmadığı için uğraşamadım bu bir mazeret değil malesef uğraşsssam yaparmıydım bilmiyorum yaparım da demiyorum ama uğraşırdım uğraşmam demedim
    ben seni fiilen tanıyormuyum? konuşmuşluğum varmı? yüz yüze gelmişliğim varmı? seni budaki adının kırmızı olmasından ve araçların arkasında yazan dr. ecu yazısından tanıyorum.

ben sana aracımı bırakayım önemli değil, gerekirse fazla basınç aç turbosunuda patlat önemli değil senden 5 kuruş para istemem sağlık olsun derim. ben hergün 100km yol gidip geliyorum gidip geldiğim saatler 9-5 olsa hiç sorun değil. yeri geliyor sabahın 3 ünd gidip sabahın 2 sinde eve geri geliyorum. bana söyle nasıl arabamı sana 1 hafta bırakayım. bana desenki al kardeşim sana şahin bunla idare et onada eyvallah derim. benim derdim arabasız kalmak. ben kabin görevlisiyim ve çalışma saatlerim çok farklı. çözemeyeceğinden değil sonuçta elektronik bir devre ve üzerinde çalışsan illaki yaparsın.

saf benzin ile yürütmek sana göre salaklık belki ama bana göre bir tercih. insanların fikirlerine düşüncelerine saygıdan bahsetmişsin, buda benim düşüncem benim tercihim sen benim düşünceme ve fikrime salaklık dersen benim senin düşüncelerine saygı duymamı nasıl beklersin?

örneklerini biliyorum yurt dışında, insanların sagem3000 ile neler yaptığını ne güçler çıkarttıklarını biliyorum o yüzden standalone beyine ihtiyaç duymuyorum. hadi bunuda geçtim tamam standalone kullanayım ama bana seçenek sunabilcekmisin? istediğimde stock ecu istediğimde e-manage kullanabilcekmiyim? bana bunu yapabilirsin de yarın gideyim e manage alayım.

bende senin mrs ile uğraşmanı isterim hatta benim aracımla uğraşmanı yürütmeni isterim, aracımın arkasına camına orasına burasına dr. ecu yazayım isterim bundan şüphen olmasın ama dediğim gibi arabasız kalamam...
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ozgunden neden araba istiim bi hafta. Adam vermek zorunda degil. Benim de kusura bakma emanet araba ile bursa denizli gezecek halim yok.

enjektor konusuna gelirsekte ben enjektor takinca basinc acicam vs demedim ki. Dyno konusu orada. Araba zaten limitte acarsam kirarim zaten dedim. Sadece guvenlik amaciyla takicam oem enjektorlerin hata payi kalmadi bozulursa kirarim dedim. O nedenle de surekli kisik ayarda gezdim. Riske atmamak icin.

Birak su iskembeden sallayip iftira atmalari. Deneme videosu koyarim videodan egzozdan basinc olcersin. Metanol tankina sistem testi icin konulmus 1 masrapa su icin metanolle gazladin dersin. Ulan metanol u taktiktan 2 gun sonra araba satildi zaten. Arabanin satilacagini bilseydik takmazdim zaten. O tanka 1 cc bile metanol koymadim ben
    Candan a da pompayi aktif yapma ayar yok icinde su var dedim verirken. Icerisinde sadece su varken bile acmis kirilmadi bitik araba.

bak inanccigim ister inanirsin ister inanmazsin ama o yunan herif uzaydan afrye bakmadan sana yazilim yolluyor. Araban fakir mi degil mi o sekilde gazliosun. Iki gun sonra piston eritirsin butun yapriklarin cop olur. Arabanda bu kadar isleme ragmen verim alamaman yazilim kaynakli. Elinde rstuner var ac bak throttle position degerlerine. Knock correction degerlerine. Gittigin yol yol degil. Git bi tane wideband al. Turk yazilimcilara *** atacagina. Iskembeden ozgun icin henkin yazilimini kopyalayip kullaniomus ondan sonra arabalar motor kiriomus demekle olmuyor bu is. Ben meganelar hizlansin istiorum istemesem bunlarin hic birini yazmam ne ilandaki 41 plaka arabayi yapardim ne de candanin arabasi icin cocuga sunu yapalim bunu yapalim derdim. Benim king lik bi durumum yok ama inan benim kadar dpgru parca kombinasyonu icin ugrasmamissindir. Motor yapinca ugrasilmis olunmuyor. Onemli kismi sonrasinda yurutebilmek. Sen daha o kisimdasin.[/QUOTE]

zorunda değil elbet, ben zorundamı dedim?

bana bu imkanı sağlasın ben 1 ayda bırakırım aracı dedim.

ya şu egsoz mevzusuna hiç girmiyeleim. stage önemli değil bellki aracın üst devirlerde zenginde çalışıyorki o kadar ALEV atıyor. bu kimin yazılımı acaba?

yahu aracın yazılımsız olur meth koyarsın kullanmazsız, alev atar yazılım kısık dersin ben çözemedim seni...

bende zaten kendi aracımı yürütmenin peşindeyim,senin uğraşmayı bıraktığın yerde sattığından daha çok uğraşıyorum ve uğraşıcam. kısmetse bu ülkede en iyi yüreyen mrs sahibi olucam. ama yunanlıyla ama türkle ama uzaylıyla..

sana anlatmak istediğim bu; adam verilerden afr nin ne durumda olup olmadığını biliyor neden? ilkkez mrs'e yazılım yapmıyor. eğer güvenli görmeseydi bana afr takmadan yazılım yapmam derdi. belliki adam senin afr diye tutturduğundan daha fazlasını biliyor.

megane'a bir megane parası harcadım, doğru uğraşmış olmuyorum.. piston kol t15 bunlar yanlış kombinasyonmu? yada senin doğruların ne?maden mrsler yürüsün istiyosun sırlarını paylaşda benden ne farkın yada fazlan var bende anlayım.
    2.0T FSI

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir saniye şimdi. Wideband yokmu bu MRS'de ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir saniye şimdi. Wideband yokmu bu MRS'de ?
    evet yok, zamanında murata dp'a wideband çıkışı yapın dediğimde custom garage ın unutupda yapamadığından dolayı şuanda wideband yok aracımda.

sağ aksın sökülmesi gerek wideband çıkışı yapmak için. neyse şanzımanım sebebim olurda yaptırırım.

yazılımcım afr nin nerelerde gezdiğini az çok biliyorki ilk yaptığı mrs değil. kendine afr gereklimi diye sorduğumda gerek yok, 630cc lik enjektörlere geçtiğimiz zaman alırsın dedi.

he şimdi sizin düşüncenize göre afr'siz olmaz dimi!? henüz piston eritmedim motor kırmadım. adama güvendim bişey olmadı.
    2.0T FSI

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk satırı görmezden geliyorum. Şimdi senin aracında OEM'den farklı enjektörde var öyle değil mi ? Ve sen kırmadığın için sorun yok diyorsun. İnşallah dediğin gibidir. Sonuçta sen kırarsan kimse sevinmez. O pistonun kolun parası milli servet yurt dışına giden döviz. Ama şunuda bil forged pistonun yanında OEM pistonlar krem peynirden yapılma gibi kalıyor. Yazılımcın aracının all motor olmasına güvenerek deli cesaretine sahip olabilir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)