cansın senin araçmı bueger o ise o gece nerdeydin hacı göremedim HD poloyu yoksa başka zamanmı anlamadım
![]()
nos setuplı polo gti bu araç doğrumu? geçen bi deneme akşamı anlatıyordu Harun denedik diye.
TeamPASAOGLU
maşallah deneyen araçlara.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Evet cansin nosla gectigi videooo hayirdir onumu koydunnnn beni ztn ancak noslaaa gecersinizxx☺️☺️☺️
Ulan cansin olmekmi istiyosun aldirmankendini bana evden canimi sikma ☺️ Bide inanclamiydin sen ben gecerken hahahah birak bu isleri yapin gelin ben acigim hep nossux haramsiz gozyasi olmadan yakar gecerim bu turbolu haramcilari biktim gecmekkten ztn bu hafta siz bitirene kadar ben zirve olurum ☺️✌️
Olaylar gereksiz yerlere çekilmiş, daha fazla kalpler kırılmasa bari.. İnanç abi aracına ciddi emek harcadı, hemen hemen her gününe ben şahidimdir, önce arabası sonra kendisi gelir. Burayada deneme talebi açmadan önce uçuşları vs sebebiyle benden rica ediyordu hatta konu açmam için, taa ozamandan beridir hep, aracımı ciddi bi şekilde denemek istiyorum, 30 altı 30 üstü maksat nelere karşı ne yapabilecek görmek istiyorum, ne kaybım var yada nekadar ileri gidebilmişim bilmek istiyorum diyordu.. Özgün abiyle çalışmak istediğinide yine aynı şekilde dile getiriyordu.. Mantık ve saygı çerçeveleri içinde yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederken, aracını deneyen iki kişi bu denli güzelce deneyip halada güzelce anlaşmalarına rağmen, konunun kirlenmesine sebep olan provakatör arkadaşlarımızıda kınıyorum.. Ortada açık bi gerçek var, megane da işler yolunda gitmiyor buaralar bu bilinen birşey, ama Type-R'ında göz ardı edilemez bir maşallah'ı var..Sesi yeter
inşallah ileriki günlerde nasipse daha güzel denemeler ile güncel ve sağlıklı halini izleriz. Allah iki aracıda kazadan beladan nazardan korusun..
ig: erayender
Ulan beni deli etme yokmuss ramazan gubu bari yalan konusma millet bisey sancakkkk amk ☺️ Bizim mahelledeki gulizar bile biliyo moslu oldugunu nihata goturuyum tobe et gel☺️
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)