Araç muhteşem yürüyor maşallah![]()
Gayet başarılı yürüyor maşallah.yalnız 2.0 bar stock internal çok tehlikeli bir bölge derim.Dsg standart olarak yalnız yazılımla gerçekten başarılı.bende 2.0 barı merak ettim şimdiden.havalar çok sıcak bu havalarda güç almak zor,hadi hayırlısı olsun şimdiden![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Masallah levent yine costurmussunen sevdigim 2.0tfsi
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Maşallah Levent. Draglarda iş yapar hakikaten bu araç![]()
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
Sicaklar olmasina ragmen basinci arttirdigimiz icin 500+ civaridir diye dusunuyorum
Sattigim arabayi geri aldim; motor halen stock orcun benim eski arac...
Tesekkur ederim sagolun
Cok tesekkurler. Stock turbo ile en hizliydik diyebilirim. Bu setup icinde calismalar suruyorDraglardan once firsat olursa testlerin videolarini paylasirim...
Demir abi tesekkurler. Evet tabikii risk ama duzgun yakit benzin kombinasyonunda dikkat edilirse sorun olucagini sanmiyorum. DSG suan icin bu tork seviyelerinde yani 550 nm civari yeterli. Yeni setupda sorun olursa dodson in cikardigi 800 nm lik kavramayi takmayi dusunuyorum...
Suan icin onceligim drag zaten sonrada rolling..
Tesekkurler sagolun
Cok sagol ertug
Sizde sagolun; bakalim artik gecen sefer eksikleri giderdim bu sefer daha iyi sekilde hazirlaniyorum 3 agustostaki organizasyona
levent ben motor ıcı yaptın dıye bılıyordum karıstırdım galıba stup degısmıstı o zaman
3071 oldu sadace pardon kardesım ben karıstırdım
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
çok başarılı gerşekten
Dr.Ecu AntaLya
Güzel hızlanıyor maşallah Allah kaza bela vermesin
RACE WERKS
Maşallah aracınıza.Canlıda izledim hakkını veriyo cidden.
Levent ben senin yakıt karışımlarında filan yanlış yapacağını yada bakımlarını aksatacağını düşünerek yazmadım.sorun aldığımız pompa benzinin zaman zaman düşük kalitede olması.yada piyasadan temin edilen meth ve tolienin kalitesiz olması.iyi yakıta göre yaparsın aracını sonra bi dandik toliene denk gelirsin mazallah.benim bahsettim risk buydu.yoksa senin aracına ne kadar özen gösterdiğini bktığını biliyorum.![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Bu arada levent hafif koltuk slick sart![]()
Bunun dışında bana dönecek tinsenin parcan yariyor aracima biliyorsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)