ölesine çektiğimiz bir video aslında,,,video da sesin nasıl çıktığını görmek istemiştiksizinlede paylaşmak istedim,,,bravomuzun ilk videosudur ayrıca
![]()
http://videos.streetfire.net/video/B...3-9b0a00dd42f3
ölesine çektiğimiz bir video aslında,,,video da sesin nasıl çıktığını görmek istemiştiksizinlede paylaşmak istedim,,,bravomuzun ilk videosudur ayrıca
![]()
http://videos.streetfire.net/video/B...3-9b0a00dd42f3
sanırım streetfireda sorun var yada benim baglantıda izleyemedim ama izlemeden kıskandımhız gostergesini yaptırınca bende cekeyim video
![]()
ses çk iyi maşallah.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
ses hoş fıltren neydı gorkem..
teşekkürler arkadaşlar,,,,,kaancım çek sende bakalım yaa bi kadran videosu vtec ciler atışıp duruyolar burdan halk ozanı gibi.......
serkan filitre sparco marka sünger bi filitre ama pek hayırlı değil bence işi bitik en kısa zamanda değiştircem,,,zaten şuandaki yeride kötü...........
dragon07,,araba ankara arabası daha yeni aldım 5 gün oldu.......
ses kesinlikle tam aradığım gibi gerçekten canlı canlı duyulması gereken bi ses,,,,,evet egzoz var,, kat sonrası düz boru ve hks replika son susturucu var,,,,ama şuanda bunların ben pek arabaya yaradığını düşünmüyorum ses dışındazaten lastiklerde merengoni kar lastiği
filitrede dediğim gibi hem yer itibariyle hemde filitrenin genel durumuyla olsun oda pek verimli değil gibi görünüyo...............
maşallah. baskı kaçırıyo gibi... bravoların sesini hep beğenmişimdir.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
teşekkürler eray,,,,baskı balatası yeni aracın benden önceki sahibi takmış,,,,3 e atarkenki kısımda biraz terettütlü attım araba vardı ,,,bide zaten şuan acemisiyim daha tam atamıyorum sonuçta vitesleri o yüzden sana öle geldi sanırım.........
Maaşallah Görkem![]()
çok iyi 0-100 leri ne bu cihazların ...
maaşallah güzel ses,güzel arab
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)