OGS de bariyerin ne işi var onu anlamadım
Printable View
OGS de bariyerin ne işi var onu anlamadım
yavas geçenler de bariyer korkusundan yavaş geçiyor zaten buda en güzel örneği
Edirne gişeler. Bazı yerlerde halen böyle bariyer mevcut. Her şekilde dikkatli olmakta fayda var. Çarpan arkadaşta umarım iyidir.
Bu biraz marmaray turnikesinden koşarak kart okutmaya çalışmak gibi olmuş..
Kardeşim adam 300 le gitmiyor. Gölgeye kalan OGS içerisine bariyer koyup bunu kapatıp önüne uyarı levhası koymayan görevli ama sende 30 la gitmiyordun derse cinayet sebebi. Kaç kişi 30 ile geçiyor OGS'den. 120 çokta abuk bir hız değil.
geçmiş olsun inş iyidir. edirne tarafında gişelerin bir kaçında maalesef ogs gişesi bariyerli geçiş yapılıyo.
:/ İçim gitti be arkadaş bu ne böyle...
Çarpan arkadaşın burnu kırılmış ve dudağı patlamış sanırım alttaki yorumlardan okudum, şükür birşey olmamış.
Ulkede herseyde bir kusur oldugunu, birsey oldugunda hicbirsekilde muhattap bulamayacagini bilipte giselerden o hizlarda gecmenin savunulacak biryeri olamaz. Gunes G herseyi cok guzel ozetlemis.
o bariyerin ne işi var orda saçmalığa bak yaaa. adam yardım edin diye bağırdıkça içim cız etti. en son yere kan damladığında kötü oldum. inşallah ciddi bişey yoktur motorcuda
Ogs okuyamıyor,110 ıle gıttıgı ıcınde kotu bır durum oluyor.
Gıselerde max hız 30km,malesef ızmırde edırnede bu hareketlı barıyerler duruyor.
Dava acsa hakım kusuru motorcuya verır...
Ama kımse barıyerın ne ısı var dıye sormaz OGS de...
Murat abi nasil okuyamiyor ben hep hizli geciyorum. Okuyamasa kameradan sistemden dusuyolar isleri ne yapsinlar.
Turkiye sartlari diyip daha da dikkatli olmak gerekiyor.
Ogsde bariyer olmasinin mantikli bi aciklamasi yok zaten..
Okusun ama 110 ıle gıderken barıyer nasıl acılabılır yada acılır ama zaman yetmez.
Yada acılmazsada onlemını alamazsın.
Mesela 270+ ıle okuyor,benım testım bukadar ama ıs bu degıl burada....
kötü olmuş : ( Edirne'den her çıkış yaptığımda dikkatimi çekmiştir bariyerler. Yalnız okusa da okumasa da o bariyeri geç de olsa açması lazım, bekleme yapılacak bir nokta değil.
O gişede(başka gişelerde de var) İstanbul yönüne giderken HGS yüklemek isterseniz yolun karşısına yürüyerek geçmeniz gerekiyor. Bu da ciddi kazalara sebebiyet verebilir.
Cok kotu bir durum yaa ibret verici bir olay
Cok gecmis olsun insallah kotu bir seyi yoktur bu arkadasin
30 km/s tabelası kendilerini garantiye almak için,okuma okuyamama durumundan değil.Oldu da bariyer bozuldu,sıkıştı vs açılmadı,sürücü rahatça çarpmadan durabilsin,yaa a.uagoyyiim yapcağınız bariyerin demesin diye bence.Yoksa bırak otomobili,koca tırlar bile 30 la geçmiyo gişeyi.
He duruma bakarsak motorcu 8 de 5 suçlu.