:)😀😀😀😁😁:):):) hadi ole olsun :):)
Printable View
Mavi olan moto triple de yapildi özkan abi tarafindan onu biliyorum ama benimkide dedigim gibi..
Maşallah, forumda başka bi konuda (makas videoları kaldırılsın konusu) millet "rolling, drag videoları da tehlikeli, oldu olacak onları da kaldırın!" diyordu. Ben de içimden aynı şey mi, biri 140-150yle makaslıyo birinde düz gazlıyosun diyodum içimden. Bu videoyu bi 20 kere filan izleyince agzımın payını aldım :D İnsan izlerken geriliyor, Allah bileğinize kuvvet versin kazadan beladan uzak. Ne güzel koşturuyorsunuz imrendim..
maasallah bınlerce kezz,
racıng olayı cok baska, can cekmemesı elde degıl
rabbbım kazadan beladan korusun
L2 revizyon gördü ve performans anlamında K9-L0-L1 den %11 daha hafif pistonlara, 12.8:1 den 12.9:1 e çıkartılmış sıkıştırmaya, iyileştirilmiş egzantirik açısına ve valf iticilerine sahip.
Her iki motordada aynı parçalar olduğunu düşünürsek L2 daha başarılı sonuç verecektir. Quickshifterda olduğunu düşünürsek, secondary fuel module yanında ignition modulede mevcut eğer dynojet qem koymadıysa.
K9 da ignition module varmı bilmiyorum ama şu durumda sürücüler arasında anormal bir kilo farkı yok ise ve L2 sürücüsü 2. viteste tam gaza oturuyorsa K9 un dişli oranları bence orjinal 17/42 değil.
Videodonun başında K9 un direk öne atılmasının, L2 daha 2. vites 11.000 devirdeyken K9 un 3 e çekmesinin ve quickshifter ile hatasız stabil giden bir motorun yanında 4 üncü vitesten 5 inci vitese miss shift yaptığı halde geriye düşüp 6. viteste tekrar gelmesinin sebebi küçük dişliden başka birşey olamaz.
L2 6. vites top speedde daha dönücek deviri varken K9 kesiciye giriyor böyle birşey olması için aralarında hatırı sayılır güç farkı olması lazım ki aynı parçalar olduğunu yazmışsın.
Motorun daha önceki sahipleri -1 +2 gibi bir kombinasyon yapmış olabilir.
Cem haklı bariz kısa var burak :) iki motorada maşallah kazasız belasız
Valla ben disli set degistim ama orjinal aldim ayrica l2 degil l1 ve k9 videyu dikkatli izleyince benimde dikkatimi cekmedi degil fakat bir daha adam gibi deniyip videoyu koyucaz benumde kafam karisti zincir disli seti orjinal degistirdim.
maşallah burak, allah tekerinize taş değdirmesin. bi gün paslasalım bende gelırım karıya moruk numaram war sende.
karşıya :)
yanlış yazmışım düzelt butonu çıkmadı.
yok abi racing olayı bambaşka ama Suzuki bu işte en iyisi bence :)
çok anlamam ama 5 kaçmasına rağmen iyi gelmiş arkadan :)
Maşallah arkadaşlar burak arkadaşlar söylemiş gerci ama ben tekrarlayım kardeşim k9 da büyük dişli var kardeşimsenelerce bindiğim motorlar biliyosunL1 de bi tanıdık geldi yalan yok bana sorarsan burda aynı dişli oranlarıyla işler çok değişir bilemedim