User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 1o6 Gti vs Saxo Vts & Astra Gsi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw pistonu 3.20 lerindi galiba tam emin değilim ama bmw 80lik

kanks piston headers çip kısa tamm güsel şeyler bunlar ama en önemli parça yok egzantirik velinimet yok çipli 106 ile aynı kare içersinde video var ha ben saxo kötü 106 iyisinde değilim ama typer geçme hayal dünyası geliyor bana arkasından gitmek yada berabere gitmek iş değil bana göre boy çıkartıcaksın 2-3 tamm ama dediğim gibi hayal dünyası.Hele beyinli typerla harbi diyorum plakasını göremez
    bi ara beyinli typerla 2-3 boy gibi laf geçmişti ona istinaden söledim.

egzantrık olsun ztn stock typer kategorısının dısına cıkılır be olm
    benım dedigim hava fıltresı bıle olmayan bı ctr ye 2-3 kafa önde gıder öle dıosan madem beyınlı headrslılar kategorı dısı burda
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

vcu15
    Misafir
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm anlamadğım dünden beri okuorum omu beni gçti güldürmeyin etmeyin filan konuşuosun ama sarı 106 yı geçtim diodun adam videosunu koydu nie hiç sesini çıkarmıosun
    ben kime inanıcağımı şaşırdım 106 ları çok sevdiğim için konuyu takip ediorum ama
    videolar hiç senin anlattğın gibi deil
    sesim çıktı dostum izah ettim düzgün bi şekilde konuyu takip edip konuşursan anlarsın ewt kalkışta benden iyi kalktı ama ilerde aldım bunu kendiside bilio ne yani şimdi bende video yok die ileridede omu geçmiş oluyo sizin drag kalkışınızın anlamı nedir ilk kalkışmı yoksa finişmi ?????

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senden bilgi istemiorum kardeşim senden daha ii biliorum neyin ne olduğunu

sen rollingde beni kimse geçemedi die iddia etmişsin adamda videosunu koymuş
    gayette rahat geçmiş

bunu sordum sana yoksa banane sizin kalkışınızdan kalkışda etken sürücüdür
    bırak kalkışları falanı filanı
    Team PAŞAOĞLU

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt bilmeden bi gereksiz konuşmada yapan sensin dostum vy beni mi geçti boy boy bunada iddalaşırım yanımdaki akının arkadaşıymış vy ikisinede bi sorsana vcu kaç boy atmış vy ye bu kadarda olmaz ya anlamadım gitti bu vcu bu kadarmı rahatsız ediyodu sizi hahahahah ayrıca 10 defa söledim yine söylüyorum vcu ile fb ben almadan önce denemişler ben aldıgımda vcu öle yürümüodu chipi ben yaptım komple eksozu ben yaptım filtreyi ben yaptım ondan sorada olay oldu zaten isteyen kabullenir isteyen kabullenmez ok kimsenin zoruna gitmesin bu kadar ben bıktım artık bu saçmalıklardan bu akşam gelin görün hepiniz artık konuşmanın bi manası yok ok.

Oha ya..Bu kadar çamur olma be dünden beri takip ediyorum herkezi geçerim ederim'cilerdensin serkanda koymuş videoyu yok niye kestin sonunuda izle yok ben geçiyodum kalkışta çıkmamış sesin bahane çok sende hayırdır Chip'i taktın Fb ile yan yana yürüdün.Vy'de ben VCU'da akın vardı.Bastığınız gibi vy yarım boy açıyo ve sen hemen gaz kesiyodun.Bırak ya konusup tartışmaya bile deymez

vcu15
    Misafir
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Oha ya..Bu kadar çamur olma be dünden beri takip ediyorum herkezi geçerim ederim'cilerdensin serkanda koymuş videoyu yok niye kestin sonunuda izle yok ben geçiyodum kalkışta çıkmamış sesin bahane çok sende hayırdır Chip'i taktın Fb ile yan yana yürüdün.Vy'de ben VCU'da akın vardı.Bastığınız gibi vy yarım boy açıyo ve sen hemen gaz kesiyodun.Bırak ya konusup tartışmaya bile deymez
    o zaman sende al arabanı gel dostum ok ewt konuşmaya degmez ben anlıycagımı anladım kimseninde zoruna gitmesin ok......

mustafa35
    Misafir
    106 yaa maşallah 2 kişi olamsına rahmen

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beklenen 106 video ları beklenen şekilde.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lütfen Arka Sislerinizi Yakmayın...
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım anlamadıgım saxo da problem var denılıyo neden 106 bos yanında gıttıgı için ama dusunemıyolarkı her stock araba aynı gıtmez fıltre sı eksozu guzel guc vermıstır yurur bu saxo nun kotu gıttigı anlamına gelmez zaten kotu gıtse type r la yuruyemez dımı bana gore bide orjı pıston en ıyısı 6 yılıdır bıniyorum 3 defa motor yaptırıdım ögrendım artık a dan z ye kadar herseyını

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boy boy ayırıyor demedim dostum ben yanlış anlamışın sen,1 boy civarı geçiyor dedim boy boy da ayıramıyor demek istedim eğer iyi okursan anlarsın yukarıdkai mesajlarıma da baakrsan maşaallah hepsine yazdım daha ne yazmamı beklerdin umarım anlarsın iyi oku öle yaz!
    bir boy demek en az 10metre fark atmış olman gerek ki oda hiç olmadı senle yada başkası ile tartışmıyorum ben maşallah diyorum erdemin arabasına sende okadar iyi yürüyen biri olarak neden yanaşmadın yanıma bide senle deneseydik bakalım ne olacaktı beyaz 106yanaştı yanıma denedik 2kes ben basmamla açmam bir oldu mesafeyi efendi adamlar gülücük saçarak yanımdan ayrıldılar akşam sende gel bir deneyelim istersen olurmu canım

Kaan bm 7679 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu roller hep sıkıntı vermıstır sonrasında herkesın arabada sabıt cameralar olmalı 3 noktayı gosteren boylece her acıdan ızlenır olaylar maşallah buun araclara yürü be fener =)

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçilen, geçenin hemen arka tamponundaysa 1 boy oluyor İbrahim.

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-g Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçilen, geçenin hemen arka tamponundaysa 1 boy oluyor ibrahim.
    ... ...
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracım çıksın deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FB'ye masallah dıer araclara gore nerdeyse stock sayılır + 1 kısı
    Saxo'da bı sıkıntı oldugu bellı,zaten sahıbıde belırtmıs,sorun gıderıldıkten sonra esıt sartlarda bı daha denenır sonuc cıkar ortaya...
    Gsı'ın onca verılen emekden sonra daha ıyı yurumesını beklerdım
    kavgasız gurultusuz devam.Tebrıkler herkese..
    Bu arada belırtıldıgı gıbı 106&saxo'da headers rezalet orjinali +51 komple boru + son sus. cok daha basarılı sonuclar verıyo bız (U) 106'da tekrar tekrar tecrube ettık...
    ben arabamın okadar kötü gideceğini bile bile yürüdüm baskı balata bitti bitecek sırf ortama ayak uydurmak için yürüdüm suan arabamda bu sabah örendim gökmen usta kompresörümü ölçtü ve sadece 2pistonda kaçırma var diğerlerinin basıncı 12 2ci pistonun basıncı 10düşmüş buda baya bir bg kaybı ortalama gökmenini sölediği 15bg düşüş var arabanda arabayı sökmedik daha suan zaten ordayım sökülüp yapıldıktan sonrada tekrar denemek isterim gerek erdem ve gerek benle yürümek isteyen arkadaşlarla belki inanmaya bilirsiniz ama tek canlı şahidimde ekeeraydır oda geldi ve gördü inşallah bu akşam güzel bir deneme yaparız ve burda bu konu kapanmış olur artık bu iyi bu kötü yorumuna son veririz

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanda sorun varsa nie yeniden çıkıyosun anlamadım ibo bu ne hırs anlamadın sizdeki bırak arabanı tamire daha büyük sorunlar mı yaşamak istiyosun git izleici ol bu akşam sonu yok sonu yok hep cebe zarar
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben denemeyeceğim zaten gökhan gökmen dedi zaten kimse ile yürüme arabanda çok fazla düşüş var die suan sökemedik arabayı burası gırtlağınakadar dolu herkes bişiler için gelmiş haftyaya kaldı artık nasipse haftaya söktürücem arabayı

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabamın okadar kötü gideceğini bile bile yürüdüm baskı balata bitti bitecek sırf ortama ayak uydurmak için yürüdüm suan arabamda bu sabah örendim gökmen usta kompresörümü ölçtü ve sadece 2pistonda kaçırma var diğerlerinin basıncı 12 2ci pistonun basıncı 10düşmüş buda baya bir bg kaybı ortalama gökmenini sölediği 15bg düşüş var arabanda arabayı sökmedik daha suan zaten ordayım sökülüp yapıldıktan sonrada tekrar denemek isterim gerek erdem ve gerek benle yürümek isteyen arkadaşlarla belki inanmaya bilirsiniz ama tek canlı şahidimde ekeeraydır oda geldi ve gördü inşallah bu akşam güzel bir deneme yaparız ve burda bu konu kapanmış olur artık bu iyi bu kötü yorumuna son veririz
    aracımda su eksık bu fazla,su catlak bu patlak olayları yol oldu ve harbı lımon sıkmaya basladı...Rollıng rollıng dıosun,deneyecek arac bulamamakdan fılan yakınıyosun tam denıyosun arac sorunlu cıkıyo keske aracı bı kontrol ettırıp sonrasında roll ruzgarına baslasaydın...neyse gecmıs olsun!!!...tebrık edılmeme olayından bahsetmıssın; bakıyorum yorum yapan neredeyse herkes tebrık edılmesı gerekenlerı tebrık etmıs.Sorun yok yanı!!!
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda su eksık bu fazla,su catlak bu patlak olayları yol oldu ve harbı lımon sıkmaya basladı...Rollıng rollıng dıosun,deneyecek arac bulamamakdan fılan yakınıyosun tam denıyosun arac sorunlu cıkıyo keske aracı bı kontrol ettırıp sonrasında roll ruzgarına baslasaydın...neyse gecmıs olsun!!!...tebrık edılmeme olayından bahsetmıssın; bakıyorum yorum yapan neredeyse herkes tebrık edılmesı gerekenlerı tebrık etmıs.Sorun yok yanı!!!
    fırat şaşırdınmı ??? ne diyosun kime diyosun neden diyosun ben anlayamadım ???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)