Gelip ne yapıcak yine çekiciden sanayiye inip tekrar izmiremi gitcek :) bağımlılık yaptı zaten ona :)
Printable View
Araçlara maşallah
Dün gece eğlenceli bi geceydi Jr çok iyiydi Ygz şanzıman sıkıntısı yaşadı white rs ve ds3 tahminimden dahada hızlı çıktı herkesin ayağına sağlık kesesine bereket özlemişiz böyle denemeleri eğer sağdan soldan abuk sabuk yorumlar olmassa bence bu şekil denemelerinde devamı gelir
eywalah abi sen gibi ustad^dan bunları duymak güzel birşey dediğim gibi eksıkler bitince dahada iyi olacağım ınsallah zamanla 95 oktanla devir donmeden yokus aşağıya bu kadar oluyor abi zaten vites sorunum aşikar geçmedi 10 gun oncede konusmustun senle bunu hatırlarsan ygz ilede basamadık donusde bekledım otoban da yavas gittim goremeyince arkadasları sizi kaçırmamak için bastım arkadan geldim yanınıza ng konusuna değinmeyeceğim hiç zaten biliyoruzkı gerek bu gecekı gerekse oncekı denemelerdekı araçlara fazla gelir ng bu bir gerçek bendede ufak bir video war yen geldi kısada olsa koyarım aksamkı arabalar cok ciddi hızlı basarılıydı emeklerine sağlık arkadasların keslerine bereket teşekkürler herkeze
12435 denemeden sadece iyi olanı :):D
YouTube
hadii al al 2 ye al golfleri deniosmu ( kendime Güven geldi ) :) huahuahua
maasallah deneyen tum araclara
ben geliyimmi :))))
whıte rs gercekten cok guzel saglıgına kavustu fakat vıtes harbıden cınayet cagrı bıraz ıglestırme yapmaya calısmıs fakat duzelmemıs anlasılan gecen bı deneme bende merak ettım bındım de harbı gecmıyor adamı kanser eder bakalım duzelsın 2 3 tık daha ıyı gıder bence :icon_tup:
maşallah hepinize ,
araç içi çekim olmadı mı hiç?
hangi viteslerde neler olmuş hangi araç ne zaman öne çıkmış vs?
Maşallahh deneyen tüm araçlara hepsi emek ile yürütülüyor
Liften inip marşa basılan araba ile kimse kıstas almasın bence ygz'nin gideri dahada fazla k20/24 karşılastırılması 2. Rövanştan snra yapın derim
white rs jr denemesinden bişey anlaşılmıyor hiç, o video konmasada olurmuş çağrı abi.
inşallah halledersin 1-2günede jr ile bi deneme yaparsınız.
Dun gelen arkadaşların hepsinin ayaklarına sağlık düzgun yorumların ıcın sagolasın ilk DS ile denedım sanzuman orda gitti zaten kırana kadar dnedım vıtes atamadımbahane degil ama vıtes atamsmsnın ne kadar gerı düştüğünü herkes bilir herhalde :) baskka vıdeolar yok mu Zubeyır solumda bassaydı cok net. Vıdeolar ızlerdık zubeyırı cok severim lütfen dengesiz dengesiz yorumlar yapmayın burdan herkes yanlış anlanıyor ayarla oynamayıp sadece sanzumanla farkın ne kadar olduğunu rabbım nasıp ederse goruceksınız. Boyle olmasına ragmen Benım kadrana gore 200 gibi zaten çıkıyorum Benım için sansızlık oldu bunada sukur sezonu açtık bundan sonrA bolca vıdeolar ızlerız ınsallah
Cem ağabey duzgunn yorumların ıcın sagolasın
Arabayi okadar cok geri dusururki vites gecsin sikinti olmasin diye yavas atmak aynisi benim basimda vardi baski assaya dustu kavrama assada olunca vites gecsin diye yavas atiyodum ciddi geri dusur bunu duayenlerin bilmesi lazim :)
Masallah bu arada deneyen araclara cok keyifli denemeler olmus
Dün gece çok güzel geçti deneyen arkadaşlarımızın araçlarına maşallah yakından izlemek ayrı bir zevkti.
maşallah deneyen araçlara. bu kadro zevkli videolar izletir umarım ilerleyen günlerde.
bende çok büyük merakla YGZ nin bitmesini bekliyordum. dün gece ki şanssızlık hallolunca zamanla çok daha hızlı hale gelecektir zaten:icon_tup: Allah kaza bela vermesin düşünmek bile heyecan veriyo insana.
jr ye denicek söz zaten yok k20 de takip ettiğimiz ciddi hızlı bir araç:icon_tup: nazar değmesin
Maasallah tum araclara gelemedim ama bi daha ki sefere..
araç içi çekim yokmu hiç araba içlerinden ?
Zaten vites geçişleri yaşanan sorunlar apaçık ortaya çıkar o videolarda
mutlaka çekilmiştir bu şekilde bişi anlaşılmıyor kim kimi nerde ayırmış nerde geri düşmüş
yada içerde yaşanan sorun olmuşmu hepsi o videolarda vardır zaten
Maşallah deneyen amaçlara. .emeklere. ..
Zubzub senin setup oturukmus :D masallah kankacim ;)
Maşallah araçların ikisine de ayrıca yasin abi ygz yi de görmeyeli baya olmustu bol bol görürüz artık inşallah tekrardan Maşallah
ya hepinzin arabasına zeval gelmesin dewam eylenelimgülelim:)
deneyen araclara masallah sahiplerininde kesesine bereket.. ortam hizlandi gene devo konuyu okuyup durma yaz sende biseyler :)
izmir-aydin otobaninda arac kullanip konu okumak uzun suruyo oyuzden kankacim
yasinim geldi sonunda piyasaya hareket geldi forum monotonluktan kurtulacak
maasallah kardesm denemeye cikan tum araclara hepsinde buyuk emekler var farkli araclarda gormek istiyor gonul er meydaninda ama sacma salak yorumlar yuzunden kimse denemeye cesaret edemiyo buna bi care bulmali beyler saygilar devo
Maşallah Sezonun Hızlılarına :)