sökük değilim. arka koltuğum yok birtek
Printable View
ozaman tekrardan maşallah :)
Kendi koyduğun video ile kendin çelişiyosun yasin. 120 de video çekp koydun diyosun bu vıdeo ile benimki aynı video. benim videoda kamyonun yanından geçerken 5 e atmış oluyoruz. senin videoda dikkat edersen seslerden zaten 4ü bitirdiğimizi sesinide duyarsın.
Gerçeğimi görmek istiyosunuz;yukarda yazdığı gibi.alın size gerçek tek tek bak fotolara sonrada sonrada videoyu izle.
http://i58.tinypic.com/2dc68tt.jpg
http://i57.tinypic.com/2vcjgwi.jpg
http://i57.tinypic.com/20t5q46.jpg
Buda senin videondan görüntü yanından geçtiğimiz kamyon.
http://i60.tinypic.com/10xuaa8.png
benim bildigim jr içi komple sökük kapı döşemelerinden arka bakalitler kadar fln neyse bidahaki denemede uzun uzun basarsınız eşit söküklükte ozaman meydana çıkar ayriyettende hacimli makina üstlerde rahatladı için üstlerde daha bi farklı gider neyse bütün araçlara maşşallah tekrar denenir eşitşartlarda sonuç ozaman çıakr meydana :icon_tup:
Ben çelişki yapmadım ki ben 120 140 gibi dedim 180 olduğunu yada 240 olduğu doğru olsun ıspatladığın ney kamera acısı mı önümde olduğun mu arkamda olduğun mu ?
Bunun dışında üZerinde hesap yapacağın başka ne var ben sana zaten güveniyorum hak yolu 1 diyorum saygı da duyuyorum çalışmaların sonucunda ne elde ettik onu anlayalım
Jr nin söküklüğü budur.o gece bunun dışında sağ koltukta yoktu. ön taraf bakalitleri duruyor.aldığımdaki zamanki gibi hafif koltuk takılı değil.Bakalitide çok dert ediyosanız tartar söylerim size.
http://i60.tinypic.com/35n7d51.jpg
http://i61.tinypic.com/2l8ywll.jpg
http://i58.tinypic.com/2yxq7ix.jpg
Valla ben olanı söyledim Kimse değilse Allah şahit.geriside zerre umrumda değil.keşke setup yapıp k24 denicek kadar yürekli adamlar görsek başka.
Sen iyi niyetliyim diyosan bende dıyosam bunu en ıyı Allah bilir ama bana orda burda özelde seni gaza getirip götverenlik yapan dünki yeni yetmelrın lafı ile konuşma.birşey varsa ara yüzüme soyle nıye böyle dedin dıye yanlış bir şey soyledıysekde ozurdılemısını bılırız. Sakın ama yasın Sakın o seni gaza getirmeye çalışan götverenlere uyma. siktirsin gitsin işlerine baksınlar. denk gelirde duyarsam anam avradım olsun.ç elımde ne varsa gotune sokarım onun.
bu fotografların hacirinde bide sag koltukta söküktü degilmi zübeyir abi ? sakın yanlış anlama ama benim şahsi fikri düşüncem aynı eşit şarklarda ygz de sökse herşey çok farklı olur senin aracını zaten geçmesi normal birşey çünkü o k24
Biz sökmesin demedik kardeşim. zaten arka koltuk burada ağırlığı yapan. nereyi söküyosa söksün. geçersede geçsin. geçtiği videoyuda koyarız. ama böyle knka ayağına yancılık yapıpta millete gaz vermişyolarmı deli oluyorum. hiçbirşey ortada yokken böyle şeyler cıkıyo sonra.
abi zaten sanada hak veriyorum senin sinirlendigin konuyuda çok iyi anladım ben o şakşakçılar bitmez bence o dedigin kişler yüzünden ne yasin abinin nede senin kendinizi üzmenize deymez ayarlayın bululun kendi kendiinize basın millet artık dedigin gibi azı logar kapagı olmuş :icon_tup:
Yasin'nin Videosunda
YGZ 2. Şerit JR 3. Şeritte basıyor.Videoda gözüken YGZ her viteste fark açıyor.4. Vites sonu gibide sol şeride giriliyor.
Diğer videoda bambaşka bir durum var sanki.YGZ en solda JR 2. Şeritte geliyorlar.
Bu yüzden araç iç kameralar her zaman iyidir.Tecrübelerime dayanarak iki taraftında sinirlenmesine gerek yok.
Yancıların gazına gelip birbirlerini kırmasınlar.
YGZ ile JR ve bu iki araçdan hızlı bir camcar.Araç içi gopro ile tekrarlanıp en temiz sonuç paylaşılabilir.
İki aracın sahibi ciddi meblağlar ödeyip bu hale getirmişler emekler heba oluyor yancılara söz vermeyecek daha net videolar olmalı.
bakalitlerin geleceği kilo ne ki sanki :)
sökmeyen bilmez, bakalitler hiçbişey gelmez. 10kg'yi bulur bulmaz.
ama demir kısmı gözüktü mü aracın, sanki 100kg atmış gibi görülürsün.
Ben bilinmeyen doğruları yazınca ispat etme gereksinimi duyuyor insan 160 olsa ne olur 200
Sökmek nasıl olur 3 kilo ordan 5 ordan 5 silecek motorundan 4 bakalitten 1 ordan 4 arka demirlerden 3 ön demirlerden 2 halıdan 20 yan koltuktan 500 gram paspastan:)
Uzatabiliriz alt alta toplandığında çıkan kiloya bakmak lazım
Ben sadece bakalitleri söküldüğünde bi araca 100kg atmış gözüyle bakanlara yazdım.
İşi bilen adamlar zaten neyin ne olduğunu biliyor.:icon_tup:
Arkadaslar ikinizde arslanlar gibi cikip denemissiniz neden cakallara prim veriyorsunuz typerlar gergin arabalar hep boyle oldu olacakta.
Bir daha denersiniz eksikler tamamlaninca olur biter zaten ikinizde ben gectim sen gectin uctum kactim demiyorsunuz yakin gidiyorsunuz.ayarlariz daha hizli bi camcar tekrar denersiniz..
Kac kisisiniz zaten atmoda saglam giden yapmayin beyler.
Benim sıkıntım bi videoya boktan dedim diye kılıçlar çekildi dostluk mezara girdi yok arama muhatap olmak kalp kırarım :) gibi garip cümleler yaşımızı başımızı almış çoluk çocuk sahibiyiZ küstüm ben oynamıyorum gibi oldu kafamda orurttuğum tamam bunun kalıbı budur dediğimde yanıldığım anlar.
Ben zaten kıstas alıyorum dünya eksikler var benim rakibim bi jr zaten olamaz ki ben inanıyorum tüm eksikler bitti arabam budur dediğim anda zaten yanından siktirolup gideceğimi biliyorum' düşünüyorum, bu bi düşünce sadece altını çiziyorum sonuçta çolta hızlı olsa bi k20 yanlış anlaşılmasın sakın
aynı karakterde, temelde aynı şanzumana sahip 2 araç, hp/kg avantajı olan hızlı olacaktır ne alakası var k24 veya k20 ile.
Yasincim gelir bir b18 veya b16 geçer gider setupıyla kg.avantajıyla, ozamanda "çokta hızlı olsa neticede bi k20" dermisin :)
dip not: Yasine katılıyorum iki tarafın videolarıda çok boktan, kafa karıştırıcı keşke foruma konulup konu açalmasaymış :)
en iyi halle olucağınız bu olur çok şey bekliyo insanlar k24tten :)
bu videodakilerde çok soft ya ara açılmıyor bile üst hızlarda.
Ben Mecaz olarak yazdım zaten all motor bi k20 jr gibi bi typer da 7 8 koşacak değil ya
ben videoyla örnekleme yaptım yasin bastığım gibi açarım dedin diye öyle bir şey çok zor üstlerde avantajın olucaktır jryle
Jr setubına göre çok hızlı bi araç sıradan bi k20 gibi değerlendirilmesi zaten yanlış olur
Yasinde aracıda tam anlamıyla bittikten snra denenirse net bi şekiilde mewzu kapanır ..
İki arabada gayet güzel koşmuş,Zübeyir&Yasin ikinizinde arabasına maşallah kardeşim ,lafa söze bakıp bozmayın dostluğunuzu
Yasin yancıların kimler bilmiyorum ama büyük i.nelik yapıolar arkadan laf dolaştırmakla. Zübeyir bu zamana kadar 100 kere deneme yapmıştır 1 kere denemeden dolayı sinir stres yaptığını görmedim duymadım. Geçildiği zamanda geçildim demiştir gülüp geçmiştir. Ertesi gün gene denemiştir. Sana kim demişse zübeyir bi daha denemeye çıkmaz seninle diyen en büyük ****** çocuudur. Bu lafımı da o sana o lafı edene söyle. Zübeyir i bu kadar sinirle yazacak kadar hiç görmedim. Adama eziyet ediosunuz.
Konu karışmış ogün Zübeyiri geçen olduda biz mi görmedik hayal görmesin kimse.
Ben denemeden öncede denedikten sonrada bi sorun eziyet etmedim kimseye ben koyulan videoya *** gibi dedim diye kılıçları çekip bana göre hoş konuşmadığı için üzüldüm gerisi teferruat benim için sende tek yönlü değilde objektif bakarsan karşılıklı anlamış olursun kimsenin lafına takacak değilim ama en ufacık bişeye denemem senle işim bitmiştir dediği için şaşırdım çok fazla. Ben bundan öncede zübeyirle deneme yaptım ben kendimide bilen biriyim karsımdakini de.
Karışık kuruşuk bişey yok var mıydı geçen?