azrail Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım sen benimle kalktığında sarhoşmuydun ????
200 tane seyirci vardı o gün. herkes yanlış biliyor bi senmi doğru biliyorsun
ilk kalkışta geçtin doğru ama fodepar yaptın. kalkışı yaptıran arkadaşda daha önceden muhabbeti olunca yazmıştı. yinede yetiştim yarım boyla geçtin. sendeki videoda odur. ikincisinde de ben geçtim ve fodepar falanda yoktu. o video da bende var. üçüncü kalkış için yerime geçtiğimde ibo senin yanına geldi birşeyler söyledi ve gittin. sonra ibo bana geldi cem sen ikincisinde fodepar yaptın o yüzden biz kazandık dedi. kim söyledi bunu sana dedim finişten söylediler dedi. finişten fodeparı nasıl görüyorlarsa!!!!!!!!! finişe sordum kuleye sordum hiçbiri böyle birşey söylememiş. kalkışı yaptıran arkadaşa sordum. tam tersi ilkinde o yaptı nasılsa sen geçersin diye birşey söylemedim dedi.
başka bi başlıkta üçüncü kalkışda benim için gelmedi demişsin. ya bu kadarda olmaz arkadaş insaf. kalkış için yerime geçtim sen pit alanına girdin. onun videosunu bulursam gösteririm!! yani ibrahimin hatırına kalkmıştım zaten .sevmem dragmış rollmuş hep çamur oluyor. Bi daha senle töbe
bu arada benim araba şuayb in dediği gibi bozuktu. oksjen sensörü arızalıydı ve halada arızalı