Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence:)
Printable View
Maşallah, bi abimizde revolu cupra var 1.4tsi oem turbolu, 1.4 de o araçı gecicek araç yok bence:)
Kimse kusura bakmasın ama Dr. Ecunun da powershopun da yaptığı arabalar ortada. Elma ile armutu deneyip ondan sonra rsa iyi demek komik. Cc 1800 kg olamaz ama rocco ile sadece motorları aynı. Ağırlıklar şanzıman oranları üzerindeki yazılımın ne kadar açıldığı bunlar esas etkenler. Aynı araçları aynı setuplarla denemeden böyle komik başlıklar atmayın.
Ben Dr. ECU kotumu dedim?
Powershopun yazdigi Revo kotumu dedim?
RSA kotumu dedim?
Ben Cevdetinde iyi bir insan oldugunu, RSAda ki kisilerinde kotu olmadıklarını soyledim (bilerek basinc acti, yok onu sıkti..vs laflara itafen. Zaten mantikli dusunun, basinc acmak isteyen adam acar gelir niye herkesin onunde yapsın? )
Ben elma ile armut deneyip Rsa iyidir demek sacma diyorsun, Ben RSA passata saplamis, cok iyi, kesinlikle revodan iyi mi Yazdim? Tamam telefondan yaziyorum duzeltme olmadigi icinde bazen yanlis yazabiliyorum fakat yazdigim mesaji okuyorum okuyorum, sizin anladiginiz sekilde anliyamiyorum :) Ben ne Hicbir firma iyi yada kotu demedim,Ben iki tarafında art niyetli olmadigini soyledim.Sizim benimle derdiniz ne onu anlamayamadim gercekten...
seninle ne derdim olucak tanımam etmem olayı kişiselleştirmene gerek yok. Yaw dikkat et dünya kadar araba deneniyor hepsi de plaka vs ile başlık açıyor bu sitede ama RSA nın yaptığı araçların her birinin denemesinde RSA rocco vs rsa golf vs diye konu açılıyor. Bu sana bişey ifade ediyor mu?
konuyu bastan okuma geregi duymadım
videolarda boktan
bu title nedir konudaki?? bildigin dükkan boklanmış yada boklanmaya çalışılmış
raşit dayıyıda tanırım kendi kategorisinde uğraşan emek veren bir kişi.
saçma sapan bi konu başlıgı saçma sapan yorumlar
kusura bakmayında gerek adamlıklarıyla gerek yaptıkları işin kalitesiyle powershop çok saygın bi dükkandır
geriside kumda oynayabilir.
arkadasımın cam tavanlı xenonlu falan olan ccsi 1539 kg ruhsatta yazıyor.
2tane koltuk ısıtma, deri, geri görüş,karartılmıs arka cam + interlagos= 100 kg ediyorsa sökün atın yaptıgın okadar modifeyeye yazık
CC R line arka koltuk isitma ambiyans aydinlatma arka perde gibi her turlu agirlik yapacak opsiyonu mevcut. Araci yapmaktaki amac hantalligini atsin ve bunu da saglikli sekilde yapsin oyuzden de paradan kacmadan her parcayi en iyi sekilde yaptiridik. Sunu yukleyip roll kovalariz gibi bir amac yoktu yapilirken. Ruhsatta 1670 gibi birsey yaziyor +stepne dahilmi degilmi bilmiyorum soforde 100kg iste..
vw web sayfasında 160 lık CC manuel 1505 kg, dsg 1531 kg görünüyor.
arka perde bende de var. Arıza yapıodu takılıodu arada,yazlıkta söktüm komple temizledim taktım servosu dahil +5 kg gelmez. koltuk ısıtma 1 kg gelmez. Aydınlatma aynı şekilde şerit led 5m si 500grm dır. jantlar 100 kg ok. Peki arabada şu anda 8 jant ve lastik mi var. Yürüsün diye ağırlığı 0 olan jant ve lastikleri çıkarıp aktarmaya 100 kg lık ek yük getiren jant ve lastik mi taktınız?
jantın tanesi 25 kilo mu ? oha
Bu verilen agirliklar yol ustu agirligi yani sivilar dahil.
Passat 2.0tdi highline(opsiyonlar mevcut) 1576 kg geliyordu kantarda,2012 model.
Benim bmw 520 1680kg(perde-elk koltuk-arka isitma-navi kil tuy var)
Ayrica bir aracin gecilmesi yada gecmesi firmaya zarar vermez,birakin savunmayi.
Kullanicilar memnun mu yapilan isten? Neden bunu sorgulamiyorsunuz?
Başkan tabiki 1800 hayatta yapmaz. Ben yaptığım alıntıyı şunun için yaptım. VW o sitede boş aracın ağırlığını veriyor. Adamın arabası baya bi dolu. Sitedede 1550kg boş ağırlığı var. O araç asla ve asla sürücüsüz 1600kg altında olamaz anlamında diyorum.
Aralarında benzer ekipmanlarda 250 kg gibi bir ağırlık farkı var olaya sadece böle bakmak gerekir.
arkadaş kafan mı güzel. perde iki tane çıta ve 2 tane servo kolu var. Ne olmasını bekliosun sende kurşun geçirmez zırh mı kalkıo arkadan. bütün web taramalarında araban 1530 ile 1570 kg arasında değişiyor diyor. O da donanım farklarından dolayı. Senin bloğun benim bloktan küçük sendeki ışık paketi ve kamera dışında bütün güvenlik ekipmanı bende var. Bende ek olarak koca bir şaft ve arka difransiyel ve akslar var. Bunlardan dolayı arka taşıyıcılarım daha kalın ve benim araba 1720 kg geliyor ki a6 vw cc den büyüktür.
ruhsatta da benim megane 1300 kg yazıyordu ruhsat verisi mi doğrudur sence fabrikanın verdiği veriler mi?
allaskına marspiyel yalıtım cam ıvır zıvır. r olmayan araba tamponsuz cıkıyor fabrikadan.
öyle bir bahsediyosunuzki sanarsın cam dökme demire dönüyor yalıtımlı olunca
enfazla araya cam filmi kıvamında katman vardır varsa. oda tabi bahsetmeye degicek kadar agırlıkmı yapıcak.
arabaya binmeden once tuvalete girelim ozmn kesin 1-2 kilo oynatır oda
Yav abi laf anlatamıyorum sana ama bak üşenmeden bir daha yazıyorum. 3 ay önce sattım kendi cc mi.. Benim kendi cc mi satın aldığımda cam tavan ve opsiyonel donanımı yoktu standart paketli 2013 model cc ruhsatımda 1560 yada 1590 kg gibi bir rakam yazıyordu. Bu r line cc de aklının alıp alamayacağı bütün donanımlar mevcut ki cam tavan kafadan 70kg. 1590 + 70 : 1660kg yaptı ön arka ısıtma cart curt 18 jant lastik stepnesi ve 100kg şöförü dahil 1800 kg dedik zaten. Yahu herşeyi geçtim cc nin yarım depo benzini vardı 70 litre deposu vardı roccoya agırlık olsun diye de ben bindim baktım ışıgı yanıyordu. Senin kasa a6 cc den büyük falan da değil ayrıca cc camlarında cerceve falan yok gavur gibi agır kapıları olan bir araba. Bu arada vag gurubundaki koltuk ısıtmalı ve ısıtmasız koltukların kg farkını bir öğreniver sana zahmet...
kantara ne çıkacam ruhsatta yazan deger var gerisi boş muhabbet
otomobilden zerre kadar anlamayan polis memurunun doldurduğu ruhsata mı güvenelim, fabrika verilerine mi?
ruhsatta yazan yanlış bilgiler