Forumda makas videosu gormek istemiyoruz demedikmi size arkadaşım :D:D
clionun sanzuman cokmu kısa ?
Printable View
Forumda makas videosu gormek istemiyoruz demedikmi size arkadaşım :D:D
clionun sanzuman cokmu kısa ?
doktor façan yansınnn :D
Allahın apaçisi 7 sınde neyse 70 ınde de aynısın amk hahaha
Ahmet
dohtor boooneee.
Apançi dohtor bu.
Sıkılıyorumm daralıyorumm sabri bunalıyorum :D
Özle özle biraz :p
Ataşehirden çıkıp ümraniyeden dönüp geri garaja sokalım nefes alsın dedik :) 3 kişi dediğin 2 ayı + 1 kişi :D:D:D ağırlık önemli değil kovalardımda ben hayatımda böyle bi fren görmedim yaklaşamıyorumda sana korkudan allah korusun durmaz falan milletin malına zarar vermeyelim diye böyle oldu :) Işıklarda da zor durdum arkanda :p
Vay Mr. Olimpia gelmiş :D
Çok ısrar ettiler silencer vardı illa çıkar çıkar diye çıkardım sonra yusuf mode on :D
A çıtır mayamide burdaymış :D
http://www.regindex.com/wp-content/u...%B1n-tamam.jpg
makina ıhlı :D
Valla pek veremedik ilk frende su koyverdi alet :D:D:D
Hayır sorun şu alev alırsa camurluklar fiber amk yanarsa trde o çamurluktan baska yok :D
yok baska bısey bu ya lan arkadas fren ısınır anlarsında ılk frende balatamı yanar :p
ön tarafta omuz omuza mücadele olmus :D
Sanzıman sırrı bende :D
Dr. Sende nasıl bir ayak varsa ilk basışta yakmışsın ne varne yok :D
Ulan ayakla ne alakası var izle videoyu zaten soyluyorum balata yandı dıye, emniyet şeridine girmem ben hayatta arabayı çakacağımı bilsem o yuzden 4-3 yaptım frene bastım ve asılmadımda cok net bellı oluyor direkt et gibi oldu frenler :ofk: gerci arabada yolcu olarak bı 280-300 kg vardı ama el insaf bi terslik var bu işte. piste girmez hayatta bu halıyle. Bide fren kıtı alıcaz sımdı amk :beuj:
40 yasina geldin yaptigin haraketlere bak :D Masallah kanku ...
Ya bırak bu işleri :D
Ben toplarken 4 disk balata sıfır almıştım. Fren merkezinşde sıfır almıştım. Tüm boruları sil baştan açtırıp basınç testi yaptırmıştım. O kadar iyi olmuş ki balatalar yanıyor :D
Geyik bir yana,
Jantlar flanşsız içeride kaldığından soğumuyorlar bence. Birde ön sis yanındaki kare yerlerden m3 lerdeki gibi hortum çek disklere derim ben.
Bu arada stepne sepetini çingeneler sonunda çaldı. Hayırlı olsun :D Anahtarı almazsan bende wildan'ı çalarım bak :)
Ya bi sepete sahip çıkamadın :D:D:D anahtar için haftasonu bulusalım :icon_tup:
Frenlerde sorun şu şekilde var dediğin gibi kitleme yada tutmama yok ama çok ısınıyor, soğutmayı deniycez + balata çok yumuşak kalıyor olabilir çünkü dediğim gibi sıkıştırsam diycem ki ok zorladım yandı ama daha ilk frende su koyverdi :D:D:D bakacaz bi çaresine :p
senesini hatırlamıyorum bal rengi bir 106 ile piskolojimi bozduğunuz günden beri kendime gelemedim hala , tüm bu sendromlar hep sizin yüzünüzden doktor bey :D