maşallah süper olmuş.arada bizim evin ordan geçiyosun ses 10 numara allah seni polislerden uzak tutsun kazasız belasız
Printable View
maşallah süper olmuş.arada bizim evin ordan geçiyosun ses 10 numara allah seni polislerden uzak tutsun kazasız belasız
karşıyakada sürekli görüp duyduğum bi araba,maşallah
maşallah maşallah çok güzel gidiyor
msgler temızlendıgı ıcın edıtlıyorum...admın arkadaslara tesekkur ederım...
ıı dıleklerı ıcın herkese tesekkur ederım...ALLAH herkesın gonlune gore versın...
çok güzel gidiyor sesine ayrı güzel geliyor
bu son yapılanlardan sonra aracın motorunda yürüyeninde neler var?
masallah gusel olmus .
kardesım masallah masallah :D
Mükemmel hızlanıyor yahu. Tahmini kaç beygir olmuştur sizce?
100-200 ölçtüm kadrandan 12.35 çıktı :)
Zımba gibi olmuş maşallah,sorun sıkıntı yaşamaz kem gözlerden uzak olursun inşalah ;)
sımdı kuyruk sıkısmaları baslamıstır :D
bu arada bıcıy deıl canım kardesım. herzaman basımla beraber ;)
kazasız belasız erdem maşallah çok guzel olmuş..:) gerçi ayarsız hali bile mest etmişti beni..:D
Ayar yaparken özgünle karakolda bulduk kendimizi ama olsun :D
Güzel oldu maşallah bu gece başka otobana ehhee
http://www.youtube.com/watch?v=GqHiy_RXp58
bundan 1 saniye kadar iyi nerdeyse....
suan aracta aem cai,dc rh,60 duz boru,hks son,toda conta,port polısh,emme manıfoldu,kpro var....
yuruyende: konı amortısor,3.5cm yay,stg 5 debrıyaj var..
bu aksam araba bıraz daha ıyılestı gıbı geldı bıze...oz a tekrar tesekkur edıyorum...1 hp daha cıkmaz gıbı:D
dynoya cıkamadık ama yurt dısında toda conta harıc aynı setupla yaklasık 210 215 whp alıyorlar...ctr maxımum aktarmada %20 kaybeder bu degerler yaklasık olarak 250-255 hpye tekabul eder...kabaca hesaplarsak benzınımız onlardan kotu fazladan contamız var 250 hp cıkabılırız cıkmayada bılırız...ama mın 245 dıe dusunuyorum max 250...dynoya cıkınca paylasıcam...
herkese ıı dıleklerı ıcın tekrar tesekkur ederım...
Hulk tan yavaşsın 100 - 200 11 saniye kanku :):):)
Kardeşim maşallah, çok iyi olmuş gerçkten. Bayadır beklioduk son halini. Allah nazarlardan saklasın.