Aynen ben de video boyunca sadece o bölgeye baktım :D adam harbi ustaymış ama abi bak çok dikkat çekiyor :)
Printable View
cam car küçük bir tık daha hızlı sanki. Üst hızlarda birbirlerine tünel yapmaya başlıyorlar. Araya bir şerit konulsa sonuç çok az değişebilir diye düşünüyorum. Ayağınıza sağlık.
Bi hıdıra bakar ;)
Vb yürürü emsallerine göre her zaman kıyaslanmaz bir araba Umut'um ,
Cem abinin pilotajınıda ne derece iyi olduğunu biliyosun kaldı ki vb nin speclerde olan ciğerli vteclerle bu denli yürümek her Vtec e nasip olmaz :)
Ben bundan önce denediğim fhe li vteclerle 5-6 boy fark attıklarım da oldu ama onları ölçü asla almadım.
Şimdi eğer aracım satılmaz durursa headır takıcam Cem abide egzoz değişir bir daha deneriz sonuçta biz birbirimize yabancı insanlar da değiliz. ;)
Hayvan yürür,maşallah kanka vur kırbacı :)
KaDil olaydı iyiydi:D:D:D Güray TR nin ilk sahibi 98-99 yıllarında VB cem in evinin yanına gelip gidiyormuş anlata anlata bitiremiyorlardı arabanı :D
Maşallah subhanallah deneyen araçlara güzel deneme olmuş kanka :)
maşallah fitenk lere taş değmesin (TR vti nin sıfır hali bizim sitenin garajında idi her gün bakardım 1999 yılında )
maşallah deneyen tüm araçlara Güray başkan sana ve arabana ayrı maşallah :D
Sağolun agalar ;)
header ne kadar fark ediyor, deneyen arkadaşlar bi yorum yapabilir mi?
3sonları 4 başı itibariyle başlıyor benim bildiğim, alt viteslerde bişey fark ettirmiyor.
Heyy maşaallah be.. Gry müdür, sana ayrı maşaallah :)