art nıyet varmı yokmu onu sadece ALLAH bılır eraycım :)
Printable View
art nıyet varmı yokmu onu sadece ALLAH bılır eraycım :)
tekrardan maşallah kardeşim :) ciğer var ciğer ;)
saxo güzel yürümüş ama 106 nında hakkını yemeyelım chıp eksoz fıltreyle cok guzel gıtmıs 2 arkadasada tesekkurler.
iki aracıda tebrik ederim guzdel yurumuşler
azer abımıze sewgıler:D:D
ıkı aracada masallah...
kankam ii yürüdüü tebrik ediorum(headers problemi cozulunce düşünemiorum:d) 106 da iiydi tebrikler...
öncelikle erdem kardeşime teşekkür ediyorum bende onu tebrik ediyorum sagolsun güzel denemeler yaptık şunuda söylemeden geçmiycem bende neyse odur ( FB 106 MÜKEMMEL GİDİO KİMSE AKSİNİ İDDA EDEMEZ MAŞALLAH...) erdem kardeşim biliosun senle bi problemim olamaz olmamalıda biliosun senle hiçbir ilgisi yok sakın yanlış anlama araban tek kelime süper ama ben burdan birkaçkişiye bişeyler yazıcam lütfen tekrar diorum senle bi alakası yok ok kardeşim tekrar görüşmek üzere saygılarım sonsuz...
arkadaşlar. videoyu videostreetfire.com a birdaha denedim youtube de izleyemeyen arkadaşlar için. ama gene aynısı oldu videoda ses çıkmıyo çözemedim :( ... genede attım sessizde olsa görmüş olursunuz :D
makinaların hepsinin maaşallahı vardı hepsi on numaradı.....
araclar sogukken dedıgınız motor ılk calıstıgı sıcaklıkmı o olayı anlamadım ben ya:) yoksa 90 ın bıraz altımı..
benımde vıdeolardan anladıgım sıcakta şişme durumu var saxoda..
guzel denemeler bu arada cekenede tebrıkler:)..ıyı ıs cıkarmıs ılk defa :):)
ewt gelelim şimdi kaç gündür çok bilmiş ve çok konuşan arkadaşlara sadece ne oldu diorum ?????? çok biliyodunuz paso bokluyodunuz ne oldu??????