FB 106 çok güzel maşallah... yolda yürüyüşü çok güzel göründü gözüme...
Printable View
FB 106 çok güzel maşallah... yolda yürüyüşü çok güzel göründü gözüme...
eray video geik olmuş, sonu güzel :)
bu arada erdemin araba çiçek gibi maşallah nazar değmesin. biraz daha mıncıklarsa çok çok güzel yürüyecek ;)
erdemin araba süper maşallah....
Eray videodaki şarkı tanıdık :) güzel olmuş.
video çok güzel olmuş saxo da 106 da güzel yürümüşler
teşekkürler. :)
Tebrikler İki Araca maşaallah :)
teşekkürler.
2 aracada masallah erdem eskı arkadsım oldugundan arabasını ıyı bılırız cok canlar yakmıstı kendılerı :)
bu arada mrb faruk vcu yu senmi aldın dostum ben eski sahibiyim hayırlı ugurlu olsun kanka güle güle kullan aldıgın araba süper bi araba söyliyim yani kıymetini bil oda çok canlar yaktı zamanında inş eski performansı duruyodur ona ii bak o benim için hala çok degerli :) saygılar. ha bu arada gelirseniz beklerim misafirimiz olun bişeyler yer içeriz bide arabamı görmüş olurum... ÖZLEDİM ....:):icon_tup:
merhaba selım evet yenı sahıbı benım 20 gun kadar oldu alalı cok teskkur ederım dıleklerın ıcın evet arac halen daha ıyı gıdıyor evet senın ıcın degerlıdır tabı bılırım bunu valla kendı aramızda yaptıgımız rollerdee canlar yakıyor 106 cıvıc fılan gıdıyoruz:)bılen bılıyorr sıteden arkadsta kendılerı tabı ugrarız gelırız gıderızz sorun olmazz:)
cihazın maşşahı var sağlam yürüyo faruk abi hayırlı olsun. bu arada bi ara buluştumuzda bi söz söylemiiştin( itanayla delinir):D:D:D:D
herzaman beklerim faruk mutlaka gelin inş bizde gelicez hem sdy serkan kardeşimizde bizi çagardı bi orda bi burda geçinir gideris artık :):)
beklerız selımcım geldıgınde haber verırsen katılırızz:)
ok. tabiki.
iyi dilekleriniz icin saoLun beyler cümlemize kazasız belasız sürüşler inş. :)
ercanım zamanla biraz daha mıncıklıcaz sanırım hayırlısı artık :)
:) hayırlı olsun yauv vetes yapmışız yakışır hani kazasız beLasız =) ramazandan sonra ıslatmak şart oldu :)
sagol kanka biliorum inş gelcez en yakın zamanda hatta bayramda son gün falan bi toplantı olsa biyerlerde bi yemek falan yesek piknik olayı gibi güzel bi organizasyon yapsak nasıl olur ya herkez hem bir arada olur güzel videolar resimlerimiz olur walla şimdi aklıma geldi serkan senle biz bu olaya bi el atalımmı organizatör olalım herkesi toplayalım ne dersin?
eee yokmu talep isteyen bi araya gelelim beyler illa herdakka gaz degil yani !
hatta mekan güzel olursa isteyen drag yapar isteyen rol yapar oturur yer içeris güzel olur kanımca....
ya selimim valla o akşam mc deki muhabbet on numaraydı bi akşam oturalım bi yerde muhabbet edelim gerçekten bide o 41 plaka typar vardıya o çok iyiydi ahahah :D
eyvallah selimim en kısa zamanda bi ayar çekelim o zaman.
selim
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
bismillahirrahmanirahim... bu ne kanka?
aynen puhahhahahah...
bunu koymayı unuttum mustafaaaaaaaaaaa :D
http://www.metacafe.com/watch/1748299//
ahaha olum manyaksınız ya
yurdum polisi çekme lan ne çekiyosun ....:) eğitim şart......
:) hayırlı olsun yauv vetes yapmışız yakışır hani kazasız beLasız =) ramazandan sonra ıslatmak şart oldu :)[/QUOTE]
eyw kanka saolasın senınle yuruyecek bır kankın daha oldu bakkk:)evet ramazandan sonra kaannıda alıyoruzz ıslatıyoruzz baba:)