kanka gsı lıstede denemeye bı vtı bıde 306 gtı buldummu deneyelım de bı rahatlayayım aradakı farkları gormem lazım:D
Printable View
ahahahahua ulan emre bu uzak dur ondan :) ben sana ayarladım hepsini. ilk fırsatta denicez. güzel eğlenceli bi gece geçiririz inş :)
hee bide mayami die bi vteci olan şahıs var ona banko 10 boy atarsın zaten puhahaha
Benim araba yürümeyi unuttu kardeşim. Bi çıksında göreceksin yürümüyor :) . Boyadan 5 kg daha ağırlaştık zaten hatırlatma.
sus Burak ben seni geçmekten bıktım Artık :)
maaşallah 306 ya...gerçekten güzel yürümüş.....
walla 306 ya maşallah bende gördüm denedim süper yani dicek bişey yok sahibide çok güzel bi arkadaşımız allah kza bela göstermesin güle güle gazlasın :) ayrıca vtec de çok canlı ve çok güzel bi araç ikisinede maşallah..
güzel yürümüşler
denemek isterim sizlerle
en yakın zamanda görüşmek üzere
maşşallah hem çekimler hem denemeler güzel bi akşam olmuş o akşamın yıldızı 306 gti yada ayrıyeten maşallah herkese kazasız belasız :)
eywlh h.bulduk.
şükür kanka ya hoşgeldin :) öyle saglam araban var neden üye olmakta geç kaldın :) gördügüm en iyi stok 306 gti allah kaza bela vermesin kardeşim.. maşallah....!
H.bulduk ya kanka pc bozuk bayadır hiç biyere giremiyorum gerçi halen bozuk:)
Up 306 hoşgeldin kısmet olursa bi denemede benim araçla yaparmısın 1. vites 10 km den sona kadar :) .
Selam millet...
bende yeni aldıgım aracımı tanımak amaçlı stock yada stocka yakın VTİ , 306gti , 206-207Rc , mini S vsvs aramaktayım...
herhangibir org. banada haber verirseniz PM ile sevinirm
Golf GT var. 1.4 170 lik
ha pardon yasın dıe bı arkds var cok ıddalı :D::D:D:D:D tc 106 gtı var onla bı dentelım senı:D:D:D
iyi sohbetler beyler :)