DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
Gurbetteki vatandaşlarımız olabilirlermi diye düşünmüyo degilim![]()
DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
Gurbetteki vatandaşlarımız olabilirlermi diye düşünmüyo degilim![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
"Madem Türksün Göster Ürksün"
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
pet plaka bi arap kökenli adamın araçları genelde oğlu şov yapıyo,instagram da falanda var ... mr pet diye aratınca google dan cıkar
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
eskiden bu super sportlar icin hayal kurardik kullanan insanlar cok elit kaliteli insanlardi ne olduysa 2000 lerden sonra tum dunyada bir apacilik bir barzoluk bu nedir lan
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hey gidi londra sokakları.. Bunların gazladığı falan yok anca boşta gaz verirler.. 30 mili geçemezler o arabalarla..Boş yere benzin yakıyor işte beynini yediğimin adamları.
ya araptır ya hindistanlı londrada sallasan lamboya ferroya çarpıyo zaten hep te bunun gibi tiplerin altında genelde.
Bunları izleyince aklıma bunların türk versiyonu, ünlü, ortaokul ve liseliler arasında modifiye birincisi olan ***** şahıs geldiOnun da benzer videoları falan vardı
![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
şahinciler yapınca suç oluyor sonra![]()
![]()
Amma gorgusuzlermıs be ben utandım ızlerkenO vdeo cekmek ıcın onca yol kosturan elamanlar ya hasta yada para ıle tutulmus adamlar olumune kosuyolar arabanın arkadasından
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)