Devamınıda bekleriz , 106 Atmosferik sanırım ?
Printable View
Devamınıda bekleriz , 106 Atmosferik sanırım ?
Masallah sevki araban güzel yürüyor
Sonucun neresi anormal onu anlamadım, 106 da da kesiklik/sorun olmuştur onu bilemem ama nossuz şekilde polo gti yine önde olur diye düşünüyorum.
polo, 106dan bariz şekilde hızlı.
maşallah iki aracada.
bu arada 106'da timing ve kısa yok mu? bi var denmiş bi yok denmiş.
Polo'nun geçmesi gayet doğal, 106 GTI'ı da tebrik ederim, hala bu arabaya emek, para harcıyor ve yürütüyor olması güzel.
maşallah 106 ya :)
Face te okuduğum yorumlarda koyulan videoların polo nun sahibi yada yakınları tarafından yönetimle görüşülüp kaldırıldığı yazıyordu ne doğru ne yanlış bilmem. Araç sahiplerinden herhangi birinin isteği doğrultusunda her video kaldırılacaksa bölümde video kalmaz..
Masallah araclara
buda 106 nın içinde çekilen görüntüler..hiç kesilmedi.ilk 5 dakikası boş görüntü.
Polonun gaz tepkısı bizim 1.6 tdı dsg lerın gaz tepkisi gibi ise başlangıcta 3-4 boy gerıde olması bence cok doğal resmen ıkı sanıye sonra gaza bastığını anlıyo araba
Polo gayet net geçmiş, neresi problem oldu ben hiç anlamadım..
Sıkıntı da oya zaten polo GTİ YÜRÜMÜŞ ;) firma sahipleride haliyle müşteriye sahip çıkmaya çalışıyor
Masallah ıkı aracada.
Sonuc ortada fakat bu yaslı aslanın sımdıkı teknolojı canavarlarıyla kapısması hep hosuma gıdıyor
Maşallah araçlara güzel yürümüşler.
Burada tartışma konusu falan yaratmak istemiyorum.Sadece benim polo gti ile yürüdüğüm vidiyolar var onu göstermek istiyorum.
Benim aracımda olan (106 gti ) portpolis-ince conta-2.vites dişlisi39 düz boru vs. kısa yok beyin yok-araba sökük değil
Polo gti stok
Vidiyoda gözüktüğü yerde 180 geçiyoruz ve 200 e kadar yanyana gidiyoruz.200 den sonra polo açmaya başlıyor ama yol bitiyor.Olay bu şekilde yalan dolan yok.
Bence sizin 106 noslu vs. bu polo ile nasıl kafa kafa gidemiyorsunuz anlayamadım.Herkeze tşkler iyi forumlar.
https://www.youtube.com/watch?v=VjScto0UC7s
https://www.youtube.com/watch?v=uHnxLy1Q2Pc