bende abt nin yaptığı çoğu aracı beğenmiyorum en azından yay olsaydı ama video gerçekten iyi olmuş vw reklamı gibi :)
Printable View
bende abt nin yaptığı çoğu aracı beğenmiyorum en azından yay olsaydı ama video gerçekten iyi olmuş vw reklamı gibi :)
video çok güzel elinize sağlık, ama bende hiç sevmiyorum bu abt hamann caractere tarzı modifiyeleri
teşekkür ederim.
araçta yay mevcut 3.5cm'lik. teşekkür ederim.
teşekkür ederim Hakan abi. aslında yay mevcut fakat düşmüyor araç. ama yol tutuşu bir hayli dengelediği kesin.
teşekkür ederim yavrum. valla bende anlamadım, eskiden video koyunca herkes paylaşırdı facebookta. herhalde sistem değiştiği için (viral'e döndüm) pek kimse sevmiyor.
mekanı bende sevmedim ama vaktimiz kısıtlıydı ve ışık kaçıyordu. bir an önce çektik o yüzden. gri olmasının sebebide benim hatam. yeni ekipmanlara hala alışamadım ve maalesef yanlış çektim. fazla exposure oldu görüntü. toparlayabilmek içinde böyle bir renklendirme yapmak zorunda kaldım. bir kaç çekimden sonra güzelleşecek, biliyorum.
teşekkür ederim.
video her zamanki gibi başarılı :)
Elinize sağlık
yaylara haybiye para verilmiş, kaliteli bir coilover la arabanın bütün karakteri değişebilir. maşallah.
Video bir o kadar kaliteliyken, malesef arabada bir o kadar kalitesiz geldi gozume.
Ellerinize saglik :)
Video çok başarılı. Araba görüntü olarak bence güzel. Çok hafif alçalsa biraz daha iyi görünecek. Ellerinize sağlık.
Eline sağlık kardeşim video az ve öz olmuş, ama araba için aynı şeyi söyleyemiycem tek kelime ile iğrenç :D
herşeyy mükemmmel araba basık olmalıydıı tek eksik o:) KW Coil şart:)
Kesinlikle başarılı
araç 4-5 cm basık olsa daha güzel durucak :)
bence kaliteli maşallah