gündüz çok güzel olur da yolun yoğunluğu vs..bu şekilde bile zor oldu :)
Printable View
crx sevdalısı biri olarak tebrik ederim. güzel swaplanmış sorunsuz gaz açmalar dilerim. bende h22 swapladım. önümüzdeki günlerden itibaren yollarda olucak.
iki aracada maaşallah. engin abi allah uzun süreler gazlamak nasip etsin :)
Neden çekimler gündüz gözüyle yurt dışındaki gibi herşeyi görebileceğimiz bir ortamda yapılmaz.özelliklemi insanlar bir şey anlamasın diye gecenin karanlığında yapılır.sürekli neredeyse bir çok videoda bu sorun var.gecede yapılıyorsa daha aydınlık bir ortam yol seçilemezmi?
Antalyada gündüz gözüyle gazlamak ölüm olur, öyle bir sıcak vardı ki bu hafta anlatamam. Gece basılması gayet doğal.
birde antalyada otoban yokki ışıklı ampullü, ama yarısılan yer denize sıfır araçlar çok deparlı yürüyor öyle bir avantajımız var :)
230 240 li hizlara kadar 400 hp onden arkadan cekerler ile gazlamaya haziriz...ve ekk24 ile
Honda nın rakibi yine bir honda dır diyorsunun yani engin abi :)
Dev rc zaten kendini kanıtlamış bir araç ama crx kafayı sıyırmış gibi birşey olmuş tebrikler. daha öhce proje konusunu takip ediyordum vti ma başyadığım projedeki aynı setup nerdeyse crx te izlemek cidden keyifli.
istanbula gelirsen senin crx e yardimci oluruz.
Arkadaşlar ***** okullar açılıyor full time çalışıyorum ve aracımın eksikleri var Ekim ayında deniyelim..hem işlerimin yoğunluğu gider hemde aracımın eksiklerini tamamlamış olurum sizin içinde uyarsa :)