K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim öncelikle eline emeğine sağlık.
bi kere bu işi maddi kazanç için mi yapıyorsun bilmiyorum ama eğer öyle ise eleştirilerim daha ağır olur ne yazık ki. özetle; videolar daha dinamik olmalı araç çekimi yapıyorsun (aptal saptal gazlama yanlama vs demiyorum), gereksiz geçiş efektleri var sinemacı bir adama yakıştıramadım, madem kapalı alan çekimi yapıyorsun ortam ışığı kuramıyorsun 2 tane kafa ışıkla araç hatlarını patlatabilirsin, kurgu gerçekten çok ağır ya 2 videoda da ne zaman bitecek gözüyle baktım 3. izlemedim ne yazık ki. color correction tabiki yapmak zorundasın ama en zaından bu işi yapıcaksan kendine özgü tonların olsa saturation kısıp biraz contrast açmak olmamalı color sadece. takip görüntüleri için en azından after effect te bikaç uygulama ile basit steady etkisi yaratabilirsin. Sanat yönetmeni tutmana gerek yok ancak ortam detaylarına biraz dikkat etseydiniz bari görsel daha düzgün olurdu, bi de uzakta yürüyen kameradan kaçan insan da kurgu da çok saçma olmuy:)
herşeye rağmen eline emeğine sağlık gözünün zamanla gelişecek olduğu belli ama çok geliştirmen lazım maddi beklentin olacaksa. amaç eğer hobi amaçlı yapmak için ise gayet yeterli. tekrardan eline sağlık