Yol şartları lastik vs etken olmuş olabilir 3.28 ile yürümesine arkadan itmiş belki çok partiye kalmıştır
Printable View
Yol şartları lastik vs etken olmuş olabilir 3.28 ile yürümesine arkadan itmiş belki çok partiye kalmıştır
Arkadan itiş belki çok patiye kalmasına sebep olmuştur demek istedim:D
http://www.youtube.com/watch?v=u4o0dJHEVM4 Ney ney 0.2 - 0.8 mi kime göre neye göre hangi araca göre hangi Spec ' lere göre ??
google adlı arama motoruna araç modelleri yazılarak edinilen fabrika verilerine göre (not: bmw sitesine girip bakmaya üşendim ama test kuruluşlarının verdiği 0-100 e göre yorum yaptım, fanatikliği bırakalım)
sana yazmamıştım aslında alpbodrum isimli arkadaşa yazmışsın kendisi test program ve kuruluşlarının verilerini hice sayıyor da :) bmw pahalı diye hızlı mı gitmek zorunda? :) neyse polemik çıkmasın ben cevap vermiyorum bana cevap verseler de vermiyorum iyi forumlar bmw ciler :)
yazmıştım olacak o edit butonu mu kalktı ben göremedim de?
ya bmw kendini 3.28 sanıyo yada cupra 1.2 tsi:)
Ben kaç kere otobanda ve göktürk yolunda cuprayla denk geldim hemde orj.yazımılı halimle daha geçenini görmedim.cls 350 cdi sandığınız gbi yavaş değil heleki biraz yukarlarlada fark yer.bu yanlış sakın sizi aldatmasın.
Cupra nın ayırması gerekirdi .