Haahhaah bu iyiydi :)
Printable View
Maşallah araçlara...
Viraj meselesinden Type-R'ın avantajlı olduğu belli, tıpkı yanyana sıktıklarında F7R'ın tünel avantajının belli olduğu gibi. Nihayetinde şahsi fikrim Type R'ın F7R'dan hızlı olduğudur. 0,5-1-2-3 boy fark etmez. Sonuçta bir geçen birde geçilen var...
maşallah white typer olmasa roll videoları izleyemicez iki araçta çok iyi gitmiş . ama şu 106 yı gerçekten merak ettim sesi gidişi 10 numara 5 yıldız .
Harunum maşallah yerinde durmuyorsun..:) f7r güzel hızlı makina ama o kadarmış canı demekki. viraj konusuna gelince de ne açı varmış o virajda da o kadar avantaj elde ediliyormuş vs anlamadım herkesin görüşü kendine doğrudour eyvallahta adam tertemiz geçmiş tebrik etmek lazım. megane cı arkadaşa da tebrikler nerelerden gelmiş denemiş ayağına sağlık arabası da çok güzel yürüyor...
White typeR olmasa video izleyemicez :) masallah harun ucana kacana skiyosun zevkle izliyorum :)
feysteki videoyu izleyip adil diyenler sanırım evden alıcı harun beyi jason stathom, rollingi de death race sandı :D tünel yapıcam diye şerit içine kendini atmış adam. tebrikler white typer sayesinde rolling izliyoruz.
Harunum NOS tupunu nereden aldin? Ben de alicam da guvendigim bir yer olsun istiyorum.
:D Saka len saka :D
Ulan duzeltme butonu gitmis :D
Masallah kardesim aracina. Seni seviyorum.
typer ezmişşşşşşşşşşş maşallah
İki aracada maşallah. Okan'ada helal olsun edirneden white typer ile denemeye geldi. İkiside cok güzel ama bi typerci olarak harunu canı gönülden tebrik ediyrm iyi yürütmüş;))