Aslında video klibi haziran gibi tamamlamıştım fakat yayına vermek için pek vaktim olmadı.
İyi seyirler...
Abi hiç hoş olmadı ama videonun kısa oluşu![]()
Sanki bana yay tak diye birşeyler mi söylüyor. Araca maşallah
Akfırattaki kapalı benzinlik değil mi orası?
Az ilerisinde çalışmıştım, bir yerden tanıdık geliyor diyorum, nereden olduğunu çıkarmam uzun sürdü.
Bu arada emeğinize sağlık.![]()
Instagram: mutusgarage
ABT yay mevcut fakat maalesef düşürmüyor.
evet, o mekan. ben mekanı sevmedim. belirli bir kısmı gölge, belirli bir kısmı güneşli. bana göre yerler değil. ya komple gölge olacak etrafı ya da komple ışıklı. zamana takılmıyorum ya da nasıl çekeceğime değil, sadece ışık konusunda şüphelerim oluyor çekim yaparken. tam ayarı yapıyorum, hop ışık değişiyor. bi 5 dakika daha uğraşıyorsun sonra falan.
teşekkür ederim.
herşey iyide o jantlar pek olmamış bence ve fazla yüksek alçaltsaymış sahibi bi 3 cm bari
herşey iyide o jantlar pek olmamış bence ve fazla yüksek alçaltsaymış sahibi bi 3 cm bari, eline sağlık abi çekimler başarılı her zamanki gibi
renk güzel
düzeltiyim msjları derken fazla oldu kusura bakmayın
ABT VW Golf VII - YouTube
Kaliteli görünüyor. Eline sağlık Buğra.
Araba ne kadar kötüyse, video ve çekim o kadar kaliteli olmuş.
Gerçi zevk için değil ABT show car amacıyla yapılan bir araç olduğu için normal, baştan aşağı ABT olması.
Eline sağlık.
videoya laf yok gayet güzelde. ABT her zamanki gibi çirkin ve ötesi. Daha bir tane araca güzel body yaptıklarını görmedim. Ayrıca lansmanı yapan firma en azından bir yay taksaymış o araca leylek gibi çok komik duruyor![]()
yavrum güzel olmuş eline sağlık,eskiden daha çok rabet görürdü çektin ortamdan elini ayağını kimse şakşakçıılık yapmıyo : ) bide öğlen saati koymuşun koy şöyle prime time zamanı mis![]()
videoya yorum puslu veya beyaz plan arkasında oluşu bitek hoşuma gitmedi ekranda bi puslu grilik beyazlık var bilemiyorum anlayamadım hoş gelmedi gözüme.Onun harici arabaya yorum yapmaya gerek görmüyorum ,fidyocusun sen.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)