YARIŞLARI İZLEDIM ER CORSA BILDIĞIN DALGA GECTI OZAMAN ARAC BERKAY KULLANIYORDUR OKADAR DRAG DENEYIMINDEN ARKADAN GELMESINE RAHMEN GECTI BIDE Rapid TDI 245hp ! DYNO KAĞDI KOYMAKLA OLMUYORMUŞ BU İŞLER :) ER CORSA YA MAŞALLAH
Printable View
YARIŞLARI İZLEDIM ER CORSA BILDIĞIN DALGA GECTI OZAMAN ARAC BERKAY KULLANIYORDUR OKADAR DRAG DENEYIMINDEN ARKADAN GELMESINE RAHMEN GECTI BIDE Rapid TDI 245hp ! DYNO KAĞDI KOYMAKLA OLMUYORMUŞ BU İŞLER :) ER CORSA YA MAŞALLAH
Oncelikle sunu bil buyuk harflerle yazmak forum kurallarina aykiri.biri cikar bisey der moralini bozar.
Asil konuya gelelim corsa gayet basarili nazar degmesin.
Gordugun gibi asil konu er corsa.rapid degil.
Rapid ne alaka buraya yazdin inan cok merak ettim ?
Ortalik karistirmak diye dusunuyorum ama ...
Bende sunu soyleyim ben ne seni tanirim nede arabani rapid245 gazihanin drag yarislarinda kullandihi polo ya verdini bi ad sen neden ustune alindin polo yeni sahibi senmisin onuda bilemem sunuda soyleyim yorum lara bi bak ortaliği ilk kariştiran kim olmuş tamam mi kardeşim
Rapid 245 diye bahsedilen araba benim arabam. Poloyla alakası yok. Otomobilleriniz bölümünde konusu mevcut. Hangi arabanın hangisi oldugunu bilmeden yorum yapmışsın kardeşim. Biz deniycez kardeşimle arabalarımızı uygun bi zamanda zaten. Çayımızı çorbamızı içip ayrılıcaz. Başkalarıyla karıştırmışsın.
Rapide maşallah, sahibi Doğan abiyle de konuştuk tanıştık ,denemek için sozlestik bi sıkıntı yok, konuda bi karisiklik oldu galiba :) Kimseyle bi sikinti da yoktu zaten de konuya farkli niyetle hamle yapan bi arkadas yüzünden geriliyoruz.
vites kaçırmış corsa ?
linkteki videoda polo içinden çekilende
ayrıca ege maşşalah kardeşim.kim ne derse desin bence şu an en hızlı 1.7 er corsa.2 barlık videoya aldanmayın sakın :o