Hafta sonu hazırlıgı
https://www.youtube.com/watch?v=L1XhHVmNAoY
Hafta sonu hazırlıgı
https://www.youtube.com/watch?v=L1XhHVmNAoY
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
maşallah içeride T-Rex var sanki.. çok fena kükrüyo![]()
![]()
Ben atar yapmıyorum araç bende bile değil şubat ayından bu yana. Siz kafanıza göre bana sataştığınızı sanıyorsunuz. Halbuki ben sizin aracınız hakkında hızlı yada yavaş diye bişey demedim. Sadece kamera açısının kötü olduğunu ve pandizottan başka bişey göremediğimizi belirttim.
Bana sataşmaya kalktınız cevabı aldınız. Hayatınızda bir araba yaptınız herkese atarlanmayın üzülürsünüz. Görüyorum ki ne şahıs olarak nede araç olarak gerçekten muhattabım değilsiniz. Aracınız hakkında olmayan bir yoruma bile atarlanacak kadar ezik bir yaklaşım sergilediniz.
Dipnot: Bu arada ben hiç bir zaman gelin 335 le deneyelim demedi. STP dedi sanırsam.
Kimsenin kıçı yemediği diye bir olay yok. Bu forum 1000 hp üstü gtr lar gördü. 3-4 sn arası m3ler, hulklar, turbo civicler gördü. Yine uyarıyorum daha yolun başındasınız kimsenin dötü yemediği diye bir olay yok. Bu forumda bir çok kişi 30 40 bin liralık araçlara 100 000 tl ler 200.000 tl ler harcadı.
Saygılarımla. Kendi dünyanızda yaşamaya ve mutlu olmaya devam edin.
Gaz pedalının altına paspasmı sıkıştı, neden gaza basmıyorsun![]()
o değilde tartışmanıza gerek yok bu 3,35 vs. muhabbetleri daha öncede döndü ucunda ölüm yoktur heralde, kimlerdi tam hatırlamıyorum ama giderlenen atarlanan arkadaşlar vardı neredelerse gelsinler artık hepimiz dostuz yavgeçersin geçilirsin sonra birer kahve içersiniz olur biter bizlerde videolarına bakar çekirdek çitleriz
![]()
Dönüş yapıcağınız zaman daha fazla aksiyon bekledim. Haftasonu çekim yaparsanız aksiyon bol olsun lütfen.
Bir de anlamadığım youtube'a video koyarken neden gerçek isim ve soyisminiz yer aldığı hesap kullanırsınız?
Ben olsam çekinir, fake bir hesap ile video yüklerim ne olur ne olmaz diye.
Sure nedir ? Yada hedef kac saniye oyle sorayim.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)