Maşallah kardeşim çok güzel, haftaya canlı canlı duyarız işallah :)
Printable View
Maşallah kardeşim çok güzel, haftaya canlı canlı duyarız işallah :)
güzel araçlar maşallah aren
sesler cok iyi masallah
bu rx8 r3 ler cok canımı sıkıyor :D
Masallah diyelim, gozleri kapatıp kulaklıkla dinleyelim, guzel senfoni...
maşşallah zewkli adamlarsınız, kazasız belasız inşallah
Aren abi 350Z R35 swap galiba :)
Maşallah kazasız belasız
abi o degilde lınkten sızın emg cooper ı izledim pıyasada ne varsa silmiş süpürmüş maşallah :) diyelım hortlattım bırazda :)
Maşallah ikisinede
Rx'in sesi farklı güzel olmuş:)
uzun zamandır böyle keyifli bi video izlemedim. hiç sıkılmadan şiir dinletisi gibi geldi :D maşallah bu arada araçlara sizi instagramdan da takip ediyorum sürekli, r35 catback efsane oldu :icon_tup:
maasallah harbiden de nokta sesler :)
sesler çekimler gerçekten başarılı teşekkürler paylaşım için ;),,,rx8 inde sesi kendi örnekleri içinde belli çok daha başarılı ama 350z nin sesine her zaman ayrı hastayım buda nokta olmuş artık :)
ama bu go proların ses çekememelerine artık iyice uyuzum :D
kısacası devamını bekliyoruz :icon_tup:
maşallah araçlara, rx8 sesi kafa beyin yormuyor mu :D :D
Video çok güzel olmuş emeğinize sağlık :) Bende elimdeki ham görüntüleri bir gün üşenmeyip editlicem inşallah :D
sesler muazzam gerçekten maşallah aren aracına'da
sakinleştirici tadında...
Masallah araclara arenbeyy a yakasi olarak a yakasindaki en buyuk takipcinizim kral masallah hersey on numara senle daha farkli yakisir kardesime :)
adaşımla aynı zevkteymişiz :) benim de adım oğulcan. iki aracı da yakından takip ederim ve çok severim. rx8 bence r3 ler arasındaki tartışmasız en yakışıklı olanı ve bildiğim kadarıyla ciddi kaliteli parçalar var üzerinde (ön tamponunda port olan araçsa bu eğer). 350z nin ön ekinden egzozuna söylenecek söz yok zaten.
Naptın yiğen sen yav :)
Maşallah Aren