kilonun önemini burdan net bi şekilde gördük keşke başka arabadan cam car yaparak deneseydiniz maşallah iki aracada gnsye çip egs ye kpor baya yaramış
Printable View
kilonun önemini burdan net bi şekilde gördük keşke başka arabadan cam car yaparak deneseydiniz maşallah iki aracada gnsye çip egs ye kpor baya yaramış
bulo ıle bızım delsolun denemesı ıyı oldu. 2 boy gectı del solu :) delsol 1200 kılo bulo 950 :)
bu arada erdem vıdeo ıcın saol o geceden bı vıdeo olması ıyı olmus ızlemek keyıflı :) ama bu vıdeoda 1 boy gerıdene gore ben m3 u 3 boydan fazla gecmısım kanka :)
selçuk bu gns cuprada eksoz varmıydı ben yok die hatırlıyorum rolinglerden sessiz sedasız bir gidişi vardı yoksa yanılıyormuyum
kanka ben okudadım hiç bir yorumu okumuş olsam sormazdım zaten
misafirlikte olduğum için yetişemedim m3 ve stı ı görmek isterdim bu h.içi 2 tane evo ile çıkıcaz haber veririz..
maşallah enz ye :)
bulocum demek senın araban TB den agır oylemı :) 1060 kılo suan TB :) msn yazısmalarımızda senı herturlu gecerım cunkı 900 kıloyum felan dıyordun guzel kardesım hatırlatırım :) bızım trex okadar turbo aksamı oldugu 17 lerı oldugu 76 lık boruları oldugu halde 950 kılo :)arka koltuklarını gormedım sankı ben dun gece senın ama yanlısmıyım acaba:soru: del sol 1200 kılo emın olabılırsın. T top tavan oldugu ıcın guvenlık onlemlerı adına saglam malzemelerden yapılmıs bı arac. nasılkı cabrıo m3 agırsa delsolde agır ;)
enz güzel bi araç eski sahibinide tanıyoruz hayırlı olsunda ENZ DE neler var vede kaç hp yaklaşık veriyor dyno ölçümü varmı acaba?
kanka yanlıs bılmıyorsak komple egzoz,reflash ve 1.1 cont basınc var ENZ de. yanlıs varsa Erdem duzeltır