aynen geçio die gördüm videoyu çeken miniks ler görünce yazarlar
Printable View
olabilir gecebilir ctr :) iyi gidiyorda olabilir , stida 97 de olabilir:)
yok bizim sti prodrivelidan bir firt iyi gidiyor:) prodriveliyi 3 ten basarsa sizin icinde dedigim gibi gecer. 1 ve 2 den basinca olay farkli olabilir.
Dr. Kaan beyin deneyecegini sanmam pek. denerse iyi olur setup yapariz:) gecin arkadaslar ne kadar sti varsa gecin arkanizdayim hahahhahaahahaa
o zaman izmirdeki butun subarular yalan olur :)
2.5 lar stock iyi gitmiyor bencede:) yapincada stok hali direk segman kiriyor ama yapinca guzel oluyor. 2.0L stilar ise inanilmaz saglam bas basabildigin kadar tabi iyi setup ve ayarla:)
yanı basa donersek....eds cok ıı yuruyor...edsyı boyle gecen bı subaru prodrıvelıdan baya guclu olması gerekır;) eds nın son halıne bınmedım ama,sesı herseyı bellı edıyor:icon_tup:
butun araclara tekrardan masallah...
2005 en iyisi genel olarak, fakat blok olarak 2005,2004,2003,2002 hepsi ayni. 2005 in birkac fazla artisi var digerlerine nazaran ozellikle yuruyende. fakat piyasada saglam 2005 bulmak zor. dccd nin ilk ciktigi sene ve 2005 lerde cekis daha cok arkaya aliniyordu, alan yanladi; yanlayan patladi :)
..............
ya slakmısınız ne kavgası buc ya typercılar cin olmadan adam çarpmayın salak salak konuşmayın sulhi sende saçmalama
yapın arabanızı getirin meydn çıkrın ozamn herkes için sölüorum 300 beygir sıcrım 2.5 bar basarım konuşmucaksın basıcaksın getiriceksin sulhi sölüo olm 2 bar +75 shot çakma nosum var dio sizde 2 bar diosunuz nos mos diosunuz bası getirin okadar uzatmanın manası yok bu işi
tüm araçlara maşallah. gns cupra çip e oldukça iyi yanıt vermiş. tahmini güç ne kadardır acaba? type r da atmosferik olarak mükemmel bi araç olmuş ona da maşallah. ancak sit olunca tabi bi adım öne çıkıyor. allah bize de nasip eder inşallah...