soluksuz 310
Printable View
soluksuz 310
Maaşallan muntazam.
Stroker kit derken nedir tam olarak ?
40-210 efsaneydi
Hacim başka şey azizim :)
Gerek kondisyonuyla gerekse görüntü ve kombinasyonuyla Türkiyedeki en güzel M6 bence.Maşallah:)
:surucu::scared:
Ses,gidiş fenalarda..Maşallah..
maşallah canberk
maşallah çok güzel canberk.
Masallah Canberk, detailing den sonra tekrar olcseydin :P
Çok güzel maşallah soluksuz hızlanıyor
310 da izlerken korktum :) masallah kazasız belasız
Arkadaslar herkese guzel yorumlari icin cok tesekkurler. Bugun aracin satisini verdim, 2 seneden fazladir cok guzel beraberligimiz oldu beni hic uzmedi V10, umarim yeni sahibi de kazasiz belasiz kullanir.
Murat abi; kaliteli ve uyumlu modifiye sonucu diyelim. Soran arkadaslar icin stroker yok tabiki motorda, guzel gittigi icin Murat abi hep strokerli diye esprili yaklasiyor :hoo:
Onurcan; zaten detailingden sonra cektim videolari, surtunme azaldi :D
Yahu satılır mı o fabrıka cıkıslı strokerlı M6??? :(
Ne alıyorsun?
Makyajla bırlıkte V10 motorlar cıddı hızlandı,sanada okunmusu gelmıs. Guzel makınaydı...
Maşallah cidden ben bu kadar beklemiyordum 40 310 bi solukta gitdi v10 sesi ayrı güzel zaten yeni sahibi.gazlar artık :) dün gece top gearda m6 nın olduğu bölüm vardı tüm ayarları spora getirmek 4 dakika falan alıyormuş galiba :)
Hız kadranı benim devir saatim gibi ilerliyor. :D maşallah kazasız belasız.
Soluksuz kocaman maşallah
Murat abi kasim ayinda askere gidiyorum arabayi da o yuzden sattim, yatmasini istemiyordum. Donunce insallah yine hizli, zevkli bir araba alirim.
Ayar kismi topgear in abartmasi olmus idrive uzerinden butun ayarlari yapmak 1 dakikanizi almaz, ondan sonra zaten direksiyon uzerindeki M tusuna basarak onceden sectiginiz tum ayarlari aktif etmeniz 1 saniyenizi bile almiyor :D
Tesekkurler arkadaslar guzel yorumlar icin.
Bonus olarak launch control videosu cekmistik onu yuklemeyi unutmusum, linkten izleyebilirsiniz. Iyi seyirler :)
http://www.youtube.com/watch?v=khAyd8j2mY4
Ilk mesaja duzenleme yapamiyorum, adminler youtube linkini ilk mesaja ekleyebilirse sevinirim.
maşallah 200 300 arası çok acımasız.