Denk gelirse deneriz ben genelde seyretmeye gidiyorum getzin sahibi emrecan uzaktan akrabam. Kırmadım denedik keyfine . . .
Printable View
Egzantrkli bi clionun yaklasık 6-7 boy daha hızlı oldugunu belirtmek için yazdım sadece yoksa ben videolardan da kestirebiliyorum hangi arabanın ne kadar gittiğini bilmeyen arkadaslar yanılgıya düşmesinler maksat,tekrardan kazasız belasız cumletten keyifli denemeler :)
Yarin gece yine toplansakmi ne dersiniz beyler?
Gti tanıdık geliyor ama neyse :p. Hepsi birbirinden güzel gidiyor
TurboKVB Getz'in sahibi benim arkadaşlar. Çok gerekmedikçe yazmıyorum burada. Roll gecesine katılan herkese çok teşekkür ederim. Çok keyifli denemeler oldu. Turbo Yaris'in sahibi Mert kardeşim sayılır, iki aracı da ben hazırladım zaten. Araçlarımız da tamamen aynı gitmektedir. Kendi aramızda defalarca denedik, ne ben öne çıkabiliyorum ne mert. 5 kesene kadar milimetre fark olmuyor ayna hizalarımızda. Video çekebilmesi için biraz erken basmasını söylemiştim ama o baya bir erken basıp kadrajı kaçırmış :) Bir de ClioRS denemesinde hem Clio hem Getz 2 kişiydi. Tek kişi olduğunda Getz'in gidişi videolardakinden çok farklı oluyor. Bilginize :)
Getz tamamen stock motor üstüne bolt on turbo şeklindedir. AEM Methanol Kit, MicroSquirt V3 Ecu, ID1000 Enjektör, KKK K16 Turbo dışında ekstra birşey yoktur. Sadece arka koltuklar sökük durumda.
Haluk CVK RS'le deneme şansımız olursa sevinirim. RV 106'nın mapping gecesi de konuşmuştuk zaten.
Pazartesi akşamına düşünüyoruz gene bir organizasyon, bu başlık altından bilgi veririm.
yarın aksam bulusma olucaksa sıte uzerınden haberleselım deneyen arkadaslara masallah kazasız belasız
Maşallah denıyen araclara
Cem in RS ini de ben yaptım, müsait olunca bakarsınız.
CVK nın da logları elimde var, bu aracında. Sökmeden ikisini denemek keyifli olacaktır.
Bu arada 40 yıllık AE oldu CVK :D
egzos yok mu rs'te? eğer olmadan bu kadar gidiyorsa egzos yaparsa çok ciddi fark edicektir.
RS i süren arkadaş jokey değil, günlük kullanan keyfine bakan bir sürücü :D
Bu arada CVK yı da seneler sonra canlı görmek isterim. Selamlar.
bana 1.16i lazım yokmu bmw ci S.A
Abi cvk istanbulda da burda da bazı değişimler yasadı + eski sanzumanı vs de ustunde yok eski zamanda ki haliyle iyi kotu farklar vardır suan diye dusunuyorum ama arabalar aynı sonucta en azından deneyen insanlar belli sorunsuz sıkıntısız dener keyif alırız gormus oluruz :)
Emrecan biz dahil oluruz organizasyona Allah tan bi mani cıkmazsa,ama benim fikrimi sorarsan bu baslık altından duyuru yapmayın pm le veya telle haberleşirseniz daha saglıklı olur duyan gelmiş pozisyonu olunca ortam değişiyo neyin noldugunu anlayamıyoruz sonra :)
mert masallah kardesım benım guzel kosturmussun kazasız belasız