yunus vıdeonun altında kopek balıgı karaya cıktı dıe bı ılan var cıkan senın k2o mı bızden saklıyosun:D
Printable View
yunus vıdeonun altında kopek balıgı karaya cıktı dıe bı ılan var cıkan senın k2o mı bızden saklıyosun:D
Benim izmit fotolarından da war arada :D
okadar cok plaka var kı safını degıstıren ne hıkmetse suanda hepsı cok hızlı. gece rollınglerden sonra ertesı gun oglen namazı sonrası cenaze namazı kılıyorlardı.
boyle yazılarla polemık kurucagına araban ıle ılgılen. saga sola mılletın arabası ıle yazı yazmazsın. belkı senınle de bı gun gazlarız. safını goruruz. gercı cok saflar gectı senden ama.
o deiştirmiş bu deiştirmiş
göki sen deiştirmedinmi ? yahu nedir bu saf deiştirme olayı insanları birbirine düşürmeyin
youtubede var,vtec turbo vs miniks vtec turbo diye aratınca cıkıyor,miniklerim zaten sizin remember me yazmanıza gerek yoktu ki arabanın gidişini kimse unutamaz zaten,nasıl gidiyodu o oyle yaw,bu sektorde ne kadar iyi oldugunuzun kanıtıdır zaten mtr bence,ama plaka deişmis sanırım artık.
video güzel olmuş. çalan parçanın adı nedir
neoldu canınmı acıdı:) ben kimsenin arabasına laf atmadım kötümü gidiyor dedim arabası ? benim safım belli merak etme mantarın arkasından konuşup yüzüne abi çekmedim sizler gibi yada sizler gibi kuru sıkılar ile dolaşmadım ortalıkta :)
bide araba yapsam ne olcak yaptınız araçlar ortada maşallah hulk özellikle geçilmediği araç kalmadı.
nie bu kadar takıldınız bu lafa yok yavrum ben safımı değiştirmedim hiç sen merak etme. Seni arayıp savaş ustadan bilgi aldığımında mantarın haberi vardı onu ima ediyosan boş yere üstü kapalı konuşma benim herşeyim ortada :) ben şu anda bile mantara iş yaptırmıyorum ama hiç bi şekilde satmam satmadım ne kadar kızgın olsamda bunu kendiside biliyor zaten.
neyse;):icon_tup:
konu dağılmasın bi sorun varsa özelden konusuruz.
way be onca foto arasında benim çektiğim jdmcar'larıda görmek güzeldi:icon_tup:
emeğinize sağlık ;)
senın abıne ben abı lafını hıc kullanmadım. herkese abı demem. kımsenın arkasından konusmam herkesın yuzune soylerım. yuzune soyledıklerım ınsanların agrına gıder arkamdan soylemıstı derler sende bunlara ınanırsın. kurusıkı ıle gezmem bırgun sahıt olmak zorunda kalmazsın. yerını yurdunu bıl. sıftaını da bıl. benım arabamı da KEREM den baska hıc kımse gecmedı. zoruna da gıtmesın. yapamadıgınız seylerı yapıyorum dıye *** atmayın. yapmaya calısın bızde ızleyelım.
bırde abımı satmadım demıssın ya o da senın delıkanlılıgın ıste. ama herkes bılıo aslanım.
yok yahu özelden deil burdan konuşalım görsün milllet ben sawaştan bahsetmedimki sensormak istiyorum deidn bende al teli sor dedimbanane senin sorudğun sorudan :) ben seni başka yerde görddüm arabanın orasını burasını yaptırıyordun sanırsam motordada bişiler vardı ben bişi demedim insanların arkasından konuşmanın manası yok arkasından konuşucağına yüzüne söliceksin bak ben bi *** olsa direk arar sölerim insanlara umrumda olurmu küsmüş barışmış zaten o raddeye geldiyse ip kopmuştur 2 gün sona laf çıkıcağına yüzüne sölerim
yunus Bro k20 ni getir koy da öle konuş ıolm sen ortalığı kızıştırma hala resim bekliom maymuından 5dk önce dogan karakter