6000 de aciyor 1000-1200 devir olarak vtecli gidiyor
Otomatik type-s olmuş abi Maşallah. 200'e kadar vti'da ne olur durum?
Ayrıca süspansiyon olarak araçta bir şey var mı? Bu araçlar çok yatıyor maalesef stock jant-lastik ile, 17'lerle bir ebze olsun tatmin ediyor mu yol tutuşu? 19'larla nasıldı bu durum?
Vtecle ne olur bakmak lazimcok yatiyor derken cok iyi yol tutuyor sadece yay var aracta okadar. Yatma olarak yatmiyor desem yeridir yol tutusunu gormek icin ciddi kasmalarim oldu benden tam not aldi diyebilirim. 17 ile cok konforlu 19 ile sert oluyor malesef. 19 larlada tutus bence cok iyi guzel virajlar denedim musait yerlerde basarili benim acimdan
Vay be, Selçugun otomatik vites arabayla kadran çektigi günleri de mi görecektik ?Yaşlandık valla
Maşallah güzel gidiyo kanka..
Tango-1 never dies.
Kankam napacaksin yas geciyor 33 u deviriyoruzama inan duramiyorum ya bunu sattigimda ibiza cupra alacam hem otomatik hemde 250 hp lere kolayca geldigi icin yada ikinci bi otomatik kucuk alip bi typera devam kismetse
![]()
benim volvo sağ olaydı, tam onun kalemiymiş, 4 ileri otomatik , d segmenti, çok keyifli bir deneme olurdu
http://www.youtube.com/watch?v=ooWfe...hQtP1wbuppmAjA
tabi şu an o halde değil volvo çok daha soft bir durumda, elimde olmayan bir gücünde iddaasında bulunmak çok farazi olur,, herşey bir yana, aracınız yabana atılacak bir araç değil, inşallah planladığınız gibi, yazılım sonrasında çok daha iyi hızlanacaktır. Kazasız belasız sürüşler dilerim, tekerinize taş değmesin.
aracınıza maşallah gayet güzel yürüyor.ülkemizdeki k24 makınaları swap için evraklı bulmak kolay.bende hep stok kol piston(oem k24 için 10.5:1 cr) ile k20a2 kapak ile ne devir dönebilir diye merak etmiştim.balans mili iptal edilip k20a2 kapak ve yağ pompası ile 8200 dönülürse gayet güzel olur.k20 ye göre daha iyi bir tork bandı olacağı için istekli devirlenir diye düşündüm hep.sizin bu kombinasyon için öneriniz ne olur?amaç hard bir güç değil.evraklı,kolay bulanabilir bir motoru k20 nin karakterine en yakın şekilde eg-ek kasaya swaplamaktabiki manuel şanzıman ile
k-pro vs zaten olacak olmalı
)
Balans mili iptali ile k20 typer yag pompasi ve zincir setiyle uygulama yapilabiliyor orjinal accordun kapagina.Kpro ile 8200 8300 donulebilir. Benim setupim + bu yazdiklarim+ port polish ve ince contayla hatta abartip kapaktan biraz alarak birde drop in cams takarak sanirimki 250 hp ler yakalanir sorunsuzca.
Olasilik diye birsey yok yaparsan olurmanuele donmek ve tam anlamiyla roll makinesi haline getirmek icin minimum 20 bin yer
STP,
Bizim araçlara 2008 Acura TSX ecusu takıp OBD üzerinden Flashpro ile yazılım yapılabiliyormuş. Bilgin var mı ?
valla Tek umudumuz sensin, sen bu işi bir yapta peşinden gelelim.
Bir rus sitesinde direk yazılımla 190hp'den 226hp'ye çıktığını iddia ediyor vatandaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)