Bende boyle gazlayanları sıkıştirmayı çok seviyorum oyle kalakalıyoruz yanyana :)
Printable View
Bende boyle gazlayanları sıkıştirmayı çok seviyorum oyle kalakalıyoruz yanyana :)
Bravo arkadasin madalyasini kim verecek ? Ayrica hizlandirma oldugunu kor bile anlar ;)
Bide bu i.ne çıktı başımıza youtube a her girdiğimde çıkıyor karşıma tipi falanda gözüküyor içten çekim videolarında marifet yapıyo ya yüzünüde gizlememiş
bebe üyeymiş de foruma.lan düdük yaşının küçüklüğüne veriyorum şu yaptıklarını ama yapma bak ilerde geri dönülmeyecek şeyler yaşarsın çok üzülürsün.arap drift yapmaya çalışıyosan .iktir git boş yolda kendini öldür dicem anana babana yazık .yapma bunları yapma anana babana yazık kendi canın dahil insanlarınkine yazık yapma
Hıyar bi de marifetmiş gibi öteki konuda 2-3 video daha çekip bırakacağım falan demiş, direksiyonunda boşluk varmış bi de acındırmış kendini.
Dallama milletin hayatını böyle tehlikeye atacağına yaktığın benzinle git direksiyonunu düzelt.
Makas herkes atmıştır, kimse inkar etmez de böyle mal gibi gidip bi de video ile kendini lanse edenler ne içiyor merak ediyorum.
bu çocuk bizim okulda galiba ya okulun otoparkında bitane gordum gibi boyle bmw
Bi gün t.şşaklı birilerine denk gelirler o zaman video çektirirler bunlara...
Arkadaş konuyu takip ediyor anlaşılan.
https://www.youtube.com/watch?v=J6s3E9KwzEs
Alırlar 2 güne evden :)
şimdi daha emin oldum son videoya bakınca bizim okulun garajındaki araç bu :) gazlanılan yollardan belli zaten
bi halt yaptığı da yok iki aracın arasında nerdeyse tır girecek mesafe var bu lak diye arabanın burnundan dalıyo götünden dalıyo nası bi kafa çözemedim
yav avrupa yakasında yok mu cidden denk gelipte döven hala şu ergen kardeşimizi? altındaki gemi gibi arabayla cidden birinin canını yakıcak en sonunda... bi videoda biri peşine tutulduğunda tırıs tırıs kaçıyordu
videoda bazı saniyeler hızlandırılmış bazi saniyeler normalde oynatılıor diger araçların gidişleri bazen hızlı bazen yavaş
bu arabanın bu kadar yatması normal mi ?
video kesinlikle baştan sona kadar hızlandırılmış
arkadaş hızlıymış yaaa :D
Makas atanları gördük de, koskoca yolda 1 araba varken sırf makas atmış olmak için şerit değiştirmek neyin kafası? Birde hala bilenler ifşa etmedi arkadaşı, kimdir acaba?