Yakında TopalGrid diye video çeker bunlar, 2 Aya kalmaz topuklarına birileri sıkar...
Printable View
Yakında TopalGrid diye video çeker bunlar, 2 Aya kalmaz topuklarına birileri sıkar...
bencwe gereksiz traksiyon olmuş beyadan çekilen kameradaki araba daha basarılı heheheue
Kanım dondu izlerken bu ne tecrübe böyle.
Diğer konuda direksiyonda boşluk var ondan durmadan sağ sol yapıyorum diyordu, F20 de de mi boşluk var acaba çok merak ettim..
7,5dk boyunca birbirlerine vururlar mı diye düşündüm sadece ki bi yerde az daha geliyodu o sahne :D
Yakında çevirirler E5 te veya Tem de bu hızlıları bi şekilde..
O diilde esp ile yaşıyor bu bmwli kardeşim.
Ya o gereksiz şerit değiştirmeler ve o direksiyona gereksiz sert davranmalar. Bu ne oluyor ki şimdi ?
Sonra Honda piyasası neden böyle, adam BMW tokatladım diye geziyordur şimdi +5bin daha koy koy koy.
Adam bildiğin boş yolda sağ sol yapıp el freni çekiyor, var mıdır böyle bir fantezi ya.
Ayrıca arkadaşlar yorumlardan sonra diğer videolarda yüzlerini gizlemeyi beceriyorlar da karşısındaki aracın plakasını neden kapatmıyorlar?
Neyse, kral sizsiniz.
cesaret ile cehaleti karıştırmamak lazım çok yazık
Ben şimdi şunu anlamadım biri açıklasın :)
Şimdi bu video hızlandırılmış diyenlere kendini kanıtlamak için kronometre koymuş. Tamam bunu anladık peki;
'Ulan O. Çocuğu' diyenler içinde bir sonraki video da annesini mi koyacak videoya bakın hiç de öyle değil diye?
Biri açıklasın pls :)
bu tarz araba kullanan adamlara ayar oluyorum
Mucize diye buna derim ben. Birbirlerine çarpmadan video bitti. Yumurtaya can veren Rabbim nelere kadirsin.
Şu işide yetenek sananlar var :(
hadi bmw.dekiler istanbulgrid de diger honda ve c4 nedir ya hepsinde aynı saçma kontralar.nerde patlayacaklar diye beklemedim desem yeridir.birde dua etsın o f20 de dtc açık patır patır tepiniyo yoksa spin ata ata patlardı biyerlere
tabiki hızlandırılmış
Arkayı bi koparırsa içinde patlar ;)
önümde yanımda sağımda solumda bi tanesi kaza yapıp kalmazki şöyle aracın içine sıkışıp fln
böylelerinin ölmemesi lazım bi yerlerine bi zarar gelip çekmeleri lazım bence ömür boyu...
En sakat iş ya iki arabadan fazla adamın bunu yapması yolu birbirine katmışlar... zaten çocuğun araba yürümeyince canı sıkılmış heralde direksiyonu kopartmaya çalışıyor boş kalan zamanlarda :D
5.40 da motora ne kadar yakın geçmişler allah korumuş motorcuyu... Yaptıkları için fikir belirtmeye gerek yok heralde !