Bi boy mu cami acip benzinim yok kesiyo dedi eyv dedim bastim gittim
Hizli ss inizide gorduk ;) tekrardan gorucez bakalim bosuna laf kalabaligida yapmayalim 220 onde giden ss sokunde oyle gelin kumda oynatcaz ozaman :)
Printable View
Konuyu iyi oku bak en basindan beri rs le.boyle denedik boyle oldu diye agzimi acmismiyim dr mechanic rs i gecemeyrn cart curt dedi diye soyledim ki ben konunun vasindan beri 16 17 afr gazladigimi acik acik yazdim her basmamda 4 te kestigi icin biraktimm diye soyleye soyleye dilimde tuy bitti sen guzel bi arkadasa benziyorsun sana lafim yok benzinini koyarsin afrmizi duzeltiriz senlede basariz sknti yok sadece rs i 1 boy gecen *** 106 diyen arkadasa soyluyorum merak ediyorum kendisi kimde bu kadar atar gider yapiyo
Biz tek kelime ile sökük bi 106 ile 106 nin devrinde denedik ve ondan once denemelerimiz bitmis benzinimiz bitmek uzere denk geldik.istanbulluda degiliz 200 km yoldan geliyoruz biz 106 dan haberimiz dahi yok bi 106 bizim icin geldigini soyluyor kirmayip deniyoruz 106 yi 3-4 oldu tebrik ediyoruz.
Sen kalkmis yok benzinim az dediniz yari yerde biraktiniz soyle olurdu boyle olurdu diyorusun.
Hos mu ?
Hee bu arada 3 un sonuna kadar anca yarim boy gecebildigin takili filtre egzozlu rs az ilerde alir basini gider.
Bizde bu tarz mi konusalim yani ?
Rs e laf eden varmi nie tribe giriyosunz smdi alip basini gitseydi ozaman alla alla rs e laf eden zaten yok kendi kendinizi sokuyosunuz konuya bu isin yarim boyu 1 boyu yok rs i oyle gectik boyle.gectikte demedik rsle ilgili bi laf etmedik tek dedigim f7r 1 sn geriden bastiysa 7 8 boyy atiosa ibizayi m3 220 ye kadar gecebiliosa 106 tinin yanindan ucup gitmesi siktir olup gitmesi lazimdi ama noldu sokuk deildik bilmem neydik cart curt bizde dedikki soksun gelsin ibizayla m3 le sokukte gelsin basalim dedik gorelim dedik rs le ilgili bi laf cikmadi etmedi niye rs i konuya dahil ediyosunuz
Konuyu iki gündür aralıksız satırı satırına okuyorum;
Herkez diğerini geçmiş, herkes o akşam sorunluymuş, herkesin arabası diğerlerine göre standartmış, herkes denemeyi bilmeden gelmiş vs vs. Sonra bahsi geçen araçlar hakkında ciddi işler yapanlar dahil oldu boy gösterisi başladı. Taraflar başarılı işler yapmış olsada ego olmamalı... Çünkü hem zevk alınmalı hem rekabet olmalı ki bir adım ileriye gidilsin hemde bir bakılır o çılgın araçlar kibrit çöpü gibi kırılır tekrardan bir sürü masraf yapılır yada yapılamaz bu işlerden uzaklaşılır...
Bu kadar uzatılacağına uygun havada herkez hazırlansa bahanesiz şekilde bir araya gelince çay çorba muhabbet edilse gülünse eğlenilse çıkıp denense bizde güzel güzel videolar izlesek ve araç sahiplerinin gereksiz atışmasını okumaktansa araçlara maşallah desek daha güzel olmaz mı arkadaşlar? Bu ne Allah aşkına sayfalardır benim babam senin babanı döver tadında muhabbet okuyoruz.
Araçların hepsinde ciddi emek var biri diğerinden hızlı olunca diğer araç kötü olmuyor...paraya bakıyor bu işler. herkez elindeki ve bütçesine göre birşeyler yapmaya çalışıyor. Kavgaya gürültüye ne gerek var.
bir araba üzerinden 50 tane alakasız adam konuşursa böyle olur
@emrekrgz
Kawgayla gurultuyle isimiz yok emege bi saygisizlik yada terbiyesizlik ne bende ne de kardesimde soz konusu bile olamaz sadece 106 icin bi cok kisi yazdi arac kimin kafam karisti.muhatap olcagimiz kisiyi bilelim.
Neyse dogancan benim surekli gorustugum bi arkadasim arac onunsa problem de yok.
Bizle alakali konu kapanmistir.
Kusuruma bakmayın beyler orjınal ergzantrık uzerınde nasıl oynama oluyo cahıllıgıme verın ogrenmek ıstıyorum?bılmemek deıl ogrenmemek ayıp zaten 106 gtı rs klasmanı olamaz orj halıyle 20 lık olur cahılız ama bu arabaların hepsıne bındık gıderını bılıyoruz.dogancan sanada kızdım sen 106 al yukle haber verme gelıyım de vurayım kırbacı şuna;)
Bende konunun takipçisiyim içten 106 nın videosunu izledim cok şaşırdım cok güzel yürüyo maşallahı var kapaktan başka ne işlemler var aracta sanzıman falan oem değildir sanırım cok merak ettim
laf ebeliğini bırakalım bu akşam ss f7r beylikdüzü tarafında deneme için hazır olacak m3 ibiza gti typer porş morş bugatti f16 alayına gider varmı gelen ?
hava beylikdüzünde bu akşam güzel gözüküyor haftasonu heryerde yağmur var riske atmaya gerek yok hemen deneme olsun bu iş fazla uzadı
Deneme varmı akşam şuan ?
şu 2 gündür yazıp duran gti cı arkadaşta gelsin bakalım klavyeye basan parmakları kadar arabasıda hızlımı bu sefer bastı basmadı yok yanyana oturcaksınız tek fark sizi izlerken deniyor sandığınız aynadaki f7r farları değil önündeki boyları sayacağınız f7r stopları olacak
zevkli bir deneme olacağına inanıyorum videoları bekliyoruz...
owww çokkk sert olmuşş bu post:D
Dostum sen necısın bılmem ama hıc 34 yasında durmuyorsun bence..Ikı gundur okuyorum konuyu tarafsız yazmak ıstıyorum.Turkıye sınırları ıcınde hıc bır atmosferık Reno o dizel ıbızayı top speedde asagıda yukarıda gecemez.He gecer dıyorsanız cahıl gıbı rollınge gerek yok.Alın bır dbn gosterın mevuzuyu..
http://i59.tinypic.com/2ep65io.jpg
Dbn ile is yapilsa kimse rolle cikmaz kardesim dbn ile rollingin farkindan bi habersen sana bisi diyemem o gece ibiza gecilince tekrar tekrar denemek istedi 3 kere denedik hep f7r onde devam edelim denemeye dediler hazirlanalim oyle sikalim dedik tamam dediler simdide dbn koymus gerek yok diyosun f7r in suan dbn si falan varda ona goremi kiyas yapacan ? Var aylar once bi dbn 11 kusur sn onu bunu bosver cikiomuyuz bu gece m3 ibiza gti o gecekiler gelsin daha ne diyim ?
Bütün dunya gerızekalı dbn bosuna kullanıyor.Benım sızler ıle aynı yerde bulunmam mumkun degıl.Malesef aynı dılı konusamayız.Daha 40 mesajın var kımsın nesın necısın tanımam etmem senınlemı rollıng yapacagım ?
İbizanın sahibide ben degılım.Asıl ısler rollıngle bellı olmaz akıtırsın erken basarsın tunel yaparsın karsındakı sofor agırdır vs.. dıye uzayıp gıder.
Kalın saglıcakla..
Kalın saglıcakla..
17 sayfa oldu bir dünya konusuldu atarlar yapıldı tartısıldı v.s f7r hazırmıs diğer arac sahipleride cevap versin okeyse akşama bu iş bitsin.bizlerden hariç araç sahipleri konussun okeyse yazılsın denensin
Sen merak etmee gelicez zaten haftasonu hizli m3umuz ibizamiz sariyor bu havada olmeye degil ss i bi kere gectik bidaha gecicez sen boy boy sayicaksin ya itblerine dikkat et dumandan araban stop etmesin hafta sonu hava guzel gerekirse orayada geliriz deneriz nerdeysen sknti yok
Burdan meydan okur gibi kime kendinizi ispatlamaya calisiyosunuz m3 sahibi arkadasim delikanli gibi TELEFONLA aradi sizi Hafta sonuna sozlestiler amacin ne bugece bugece yarinda gelmediniz korktunuzmu diyceksin cingeneligin luzumu yok
Kardesim yok sariyoruz yok tehlike yok dbn bu ne ya yrn tatil bu gece kuru yeri soledim bahane uydurcaksaniz bos muhabet yapip zamanini calmayin insanlarin okdr basit gidin bayir assa dbn sıkın sonra yayinlayin aynen kafalar uymuo
Arabalar hazır olunca denenmeyecekmiydi? benim arabam serviste, okan ile hafta sonu için sözleştik biz, sen kimsin? necisin bilader sen 17 sayfadır yazıp duruyorsun Dr. Mechanic? kimsin nesin necisin artık kendini tanıt bumerang gibi dolanma ortalıkta, korkma biz insan yemiyoruz adımız sanımız belli senin gibi bumerang değiliz. Okan ile görüşmemizde hafta sonu için sözleştik, arabam serviste eksikler yapılıyor, basalım dedik gelmediler demek için yapıyorsanız boşuna uğraşmayın. Arabam bitsin hava şartları el verdiği sürece her zaman denerim, benim korkum yok korkusu olan varsa söylesin. Ben bilendim, eksik vardı öldü bitti anlamam, denemelerden sonraki videolarda da bahane bulursanız adam değilsiniz, bu kadar açık ve net söylüyorum. Hadi şimdi işine bak, boş konuşarak burayı meşgul etme daha fazla.
Ben sana stop lambası değil, ışınlanmayı göstericem.
Birak tehlikeyi sarmayi haftasonuna adamlar konustular sozlestiler burdan simdi yok yarin tatil yok yer kuru gelmiyosunuz ayaga yapmanin alemi yok biz aradik sizi deneyelim bidaha diye burda yazmakla olmuyo cok denemek istiyosun ara veya ozelden yaz milletin icinde ne oyle bos muhabbet yapmayin zamanimi calmayin zamanin cok degerliyse kendine sakla burda bos bos sıkma saga sola ampulleri daha yeni degistirdik hepsi asaga iniyo sen her yazdiginda
hem adamı rencide ediyosunuz donuna kadar söksün gelsin basalım diye adam ben hazırım akşam basalım diyince sen kimsin muhabbeti oluyor 2 gündür aynı adam yazıyo size şimdimi aklınıza geldı kiminle yazıştığınızı sormak :D