Merhaba Arkdaşlar , hep araba videosu paylaşıyorum bu sefer sizlere Suzuki GSX-R 1000 umarım video hoşunuza gider, biraz konlu girmeye çalışıtık videoya,
Fakat GoPro Karanlıkta cok titredi icin gece goruntulerını koyamadım.
Merhaba Arkdaşlar , hep araba videosu paylaşıyorum bu sefer sizlere Suzuki GSX-R 1000 umarım video hoşunuza gider, biraz konlu girmeye çalışıtık videoya,
Fakat GoPro Karanlıkta cok titredi icin gece goruntulerını koyamadım.
güzel olmuş mont eldiven kask vs tamtakım olmasıda güzelşort tshirt kask gezenlere selam olsun
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
ben çok beğendim , elinize sağlık
Dr.ECU
gsx-r1000 favorim video çok hoş olmuş elinize sağlık
Motor belki en sevdiğim kasa ve renk kombinasyonu ama şu ayna kapatma tribi nedir ya ? Estetiği de bozan çirkin ve çok riskli bir hareket. Bu kadar kullanmama meraklısıysanız direk söküp çıkarılsın bari çirkin görüntü ortadan kalksın.
Guzel video elinize saglik. Video sonunda sanki polise hafiften bi ayar var
yanlis gormediysem eldivenler knox handroid. Memnunmusunuz?
@grkm :Adam sehir ici giderken acmiyosa haklisinda top speed giderken aynayi nasil kullanicak ? Aeroyu bozuyor ayna.pisste acik aynayla gazlayani gordunuzmu ?
git gide daha guzel isler cikariyorsun dostum tebrik ederim
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
@gorkem pist olayini sundan dolayi söyledim. Demissinki tehlikeli oluyo.bunu ayna kapali oldugu icin arkasini goremediginden solemedinmi ? 300 le giderken tehlikeli olan seyin ayna olcagini düşünmüyorumayrica ayna mekanizmasi saglam degilse kapanicaktir zaten hizdan dolayi
video çok güzel olmuş, gsx-r ın en sevdiğim kasası ve rengiYalnız aynaların kapalı olması kötü olmuş , keşke açık kullansaymış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)