İster öle doldururum mesaj sayımı istersem hayal dünyasında yaşayanlara yazarak.Sanamı sorucam sen bu sitenin muhtarımısın.
Printable View
Çocuk alıntı yapma postumu işine bakk
Kırdıysam kusura bakma
1 hafta boyunca şöyle geçicem böyle geçicem, şu kadar boy olacak diyenler reklam yapmış olmuyor. Ben ''az laf, çok icraat'' diyince reklam oluyor öyle mi? Ben klavye delikanlısı değilim dikkat edin konuştuklarınıza, 1 hafta boyunca asarım keserim m3 de geçerim ibiza da geçerim bugatti de getirin diye reklam yapıp geçilince m3 geçti gayet doğal demek normal birşey sizin için değil mi? Yeterince terbiyesizliğe göz yumdum 1 haftadır, hala 200e kadar öndeyim diyen kahpeler varmış, diyorum ki eğer bunu söyleyen adam ise gelsin bana desin ki 160 da geçilince bırakmadım 200e kadar bastık. 1 hafta boyunca dedim ki bahane yok, basıcaz video koyulacak. Geldim geçtim videomu koydum. Bu saatten sonra bahane uyduran dönek var ise, telefon numarama ulaşıp beni arayabilir. Bu yazı klavye delikanlılarınadır.
güzel deneme olmuş m3 bariz hızlı
maşşallah araçlara m3 ün sahibinide özellikle tebrik ederim hakkını veriyorsunuz..
M3 ün yazılımı kim yaptı yahu
Maşallah güzel hızlanmış...
Maşallah Allah iki tarafada kaza bela vermesin.
F7R'da çok büyük emekler var buralara kadar gelmesi çok büyük başarı.
M3'ün doğasında olan delilik pilotajla birleşince çok farklı oluyor.
Herkezin bileğine koluna ayağına kesesine sağlık.
5ani5'e selamlar ellerine sağlık abi :)
Turk rolling sayfası var bi tane ordada makara dönüyo m3 e yazılım var +350 yazmışlar hahahahah yoggg amuha
Masallah deneyen araclara......
Yeni trend gecilecegini anlayinca gaz kes... oda guzelmis...
sonuç ortada...güzel bir rol olmuş.
Masallah m3 e cok guzel yurumus hizlandigi bariz belli
Öncelikle ikisinede maşallah m3 e tebrikler sonuçta önde bitirmiş
m3 geçen haftaya göre söylediği gibi sadece sensör değişimiyle gelseymiş çok fark yicekmiş orası kesinleşti stock 321 lik bir m3 zaten ne kadar sağlıklı olursa olsun ss f7r ile yürüyemez ss bunuda herkese göstermiş oldu
ss f7r ında iddiası zaten o hafta full takılı olduğundan sökerek gelmekti oda o hafta sökük olsa söylediği gibi baya bir geçermiş
bu hafta ikiside hızlanmış m3 e sensör değişikliği dışında filtre egzos yazılım vs işlemlerde eklenince geçen haftaya benzer bir durum söz konusu olmuş
ikiside bariz hızlanmış zaten m3 ün diğer typerlarla denemesindende ne kadar hızlandığı ortada ss f7r a ayrı bir maşallah demek düşer bu noktada sadece sökerek ciddi hızlanmış
umarım denemelerini izlemeye devam ederiz
Tebrikler m3'e
Bi umutsuz vaka daha.Halanın bıyığı olsa amca derdin.
Meganın nefesi yetmemiş araya vilayet giriceğini anlayınca 160 da bırakmış gazı sen neden bahsediyosun?Baktı geçemeyecek önce falan basmaya çalışmış m3 ün sahibide iyi bir arkadaş olduğu için hevesi kırılmasın ,sevisin arkadaşlarına sağda solda anlatır belki m3 e 1 sn ye tutunduğunu diyerekten önce basmasına izin vermiş.Ama sonuç ortada.Megane sökmese,millete önce basmasa vti ayarında falan gidiyor abartmayın yani.
Megane vti ayaridna falan gitmiyo typerlarla denem.videolari var gayet iyi gidiyo ama, bu uslup onlari bitiriyo. Neymis araba stage 1 ayarindaymis, he.
Karinda kocanda yoksa cinsiyette sorun var ortada bisisin sen kendin acikladigina gore bize laf dusmez hadi eyw
hayırdır gene kavgamı konuyumu kaldırım ?
geçen hafta ss sökük olsaydı boyle olmazdı oyle gecerdi boyle gecerdi.
bu hafta zaten m3 te hacim var yazilim var vs. vs..
aracın önceki sahibinden beri her denemeden sonra hep bu tarz yaklaşımlar olunca antipati yaratıyor.
Deneyen Araçlara maşallah m3 arızalar giderilmiş ve hazırlanmış haliyle ciddi hızlanmış. Megane da gayet başarılı ve üzerinde ciddi emek olan bir araç her iki tarafta Sözünde durdu çıktı denediler m3 Ün daha hızlı olduğu bariz ortada , bize de tebrik etmek düşer.
Konuyu kaldırmayın konu sahibine haksızlık olur çünkü bizim yüzümüzden böyle birşey olması.Polemik peşinde değilim ama bu süt kardeşlerin ilk başta m3 gelsin ibiza gelsin veyron gelsin dedikten sonra dansöz gibi kıvırmaları yok m3 3.2 motor 321hp megane stage 1 vs demeleri canımı sıkıyor.
her iki aracada maşallah,,
M3 çok güzel yürümüş Sahibide hakkını vermiş
SS zaten belli bir şeyi aşmış bir araba ve gerçekten küçümsenecek bir araç değil f7r la 321 lik m3 denemesi bile başlı, başına birşey... he şu var okan yada bir başkası bazen fazla abartıyorlar sonuç başka yerlere gidiyor. ancak bu demek değil ki iddialı olmak kötü birşey iddia olacak ki keyifli denemeler olsun.. sadece yapılması gereken bunların hepsinin sonucunda deneyen kişilerin arasında anlaşmaları.. zaten videoyu koyan arkadaşta başta bunu yazmış araç sahipleride kabul etti diye Ama gel gelelim çoğu yerde araç sahiplerinin bile susup alaksı olmayan bir çok kişinin tartışması yanlış boş yere kalp kırıyorsunuz..
her iki aracıda tebrik ederim.zevkli bir geceymiş
stage i falan bilmemde f7r ın egzantrikleri alan benim
kırmızı ile isaretlenmiş olan alındı
görüldügü gibi onun altında daha bir suru egzantrik var, lift degeri derecesi bugun bir cok clioda kullanılan colombolardan daha dusuk, ilgili arkadaslar daha net anlar
yay sapkada alınması gerektigi için ogunki sartlarda bunu tercih ettik ki zaten bunlarla bile kullanılması gereken ayarlı kasnaklar daha araba yok
herhangi bir timing verilemedi dolayısıyla
bu bir bahane degil sadece olanı yazıyorum, daha gırtlak olmaya cok parca lazım, egzantrigi kasnagı yay sapkası büyük itbsi
http://img537.imageshack.us/img537/740/IuGBxr.jpg
Yakinda biri bu arabaya filtre egsoz diycek hic sasirmiycam :)
F7rn hizinin emeginin herkes farkinda araba hizli eyvallah ama
ondan hizli arabalarin olduguda kabullenilsin bikerede nedir bu arkadas ya m3u 350 hp vede yakitli bile yaptiniz facebookta ayri bu sitede apayri seyler ayip vallahi ayip
tatmin olamadıysan daha iyisini yaparsın, yalan söylemiyoruz eski sembolcu yeni bmw ci arkadas
80lira maliyetle 24 saatte kapak işledik o arabaya getirisi belli
millet gibi 1.5 2 ay bekleyip 1500 2000 lira veremedik
aracın ustundeki itb yanlıs bilmiyosam 205 ci bir arkadasın begenmeyipte aracında soktugu bir itb
aracın sahibi degişti daha fazla harcarlar daha iyi parca takarlar, daha iyi olur, cünkü daha yapılcak sey cok
kısacası bu paraya bukadar oluyor
Bmw ci arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam megane beni geçti derim yoksa bunların hayal dünyasına kimse ayak uyduramaz gecildikten sonra 20 milyon bahane egzantirik listesine kadar buraya koyulmuş fakir edebiyatı yapılıyo.yok öle idi'de böyleydide adam istanbula gelirken video cekiyo bmw yi söle gecicem bunu böle gecicem gecilincede biz daha böleyiz bence ölü taklidi yapın gitsinler..
Ben ve tarafim yeterince tatmin olduk iki kere m3 f7ri gecti. heryerde speclerinde
piston egzantrik beyin itb kapak yaziyo derecesini falan anlamam ama orjinali disinda dereceleri oldugu kesin yurutmek icin hizlanmasi icin koydunuz arabayi orjinal toplamak adina degil
Umarim ellerine para gectiginde daha hizlanirlar biZde hep beraber izleriz biz burdayiz biyere kacmiyoruz yine deneriz
106 deneme yapmadimi Ss ile ?