Yapinda arabayi bizde görelim ben olsam keşke 2009 modeli fln olsaydida 2.0 t alirdim izmirdede anlayan yok herkes hondaci pejocu olmuş silinti çok onyuzden sağlam motorlu olarak alirdim 1.6 t yerine :)
Printable View
Yapinda arabayi bizde görelim ben olsam keşke 2009 modeli fln olsaydida 2.0 t alirdim izmirdede anlayan yok herkes hondaci pejocu olmuş silinti çok onyuzden sağlam motorlu olarak alirdim 1.6 t yerine :)
Yapma erhan abi RC mi GTC mi derken GTC aldircan bana bakimi içinde izmire gelirsin artik ozaman :)
Emre GTC al :)
2.0 t buldum ama yorgundu masrafi vardi alamadim temiz GTC de yok bakalim uçuk rakamlar istiyorlar ibiza cuprayada kaciyor aklim bu seferde :)
GTC Guzel araba fiyatına göre.. kullanım keyfi de yüksek.. Tavsiye ederim gercekten.. Ben sırf yarıs arabası olarak kullanıcam aracımı.. süspansiyon setimi tamamladım herseyiyle.. intercooler ve kollarımda geldi. diger parcaları da yaza kadar tamamlarım sanıyorum. güzel bi proje olacak gibi. :) eksoz intercooler ve yazılım yapılarak ciddi giden bi araba olur. sport butonuna entegre yazılımla da cift karakterli olur gunluk ekonomik tusa basınca da yarıs arabası gibi olur.. ;)
Acelem yok abi herkes yapsin tecrübe edinsinler yeter :) bana karar veririm max 35 e kadar bakarim yukarisinda ibiza çupra var yol tutuşu ibiza çupra kadar tutmaya bilir sanirim görkem abi demişti sportif tuşuyla çalışmalar yapilip 2 arabaya yapmissiniz sanirim videolar bekliyoz artik GTC sahiplerinden :)
Emre GTC, Cupra'dan çok daha iyi tutunuyordur bence pek o konuda şüpheye düşme derim :)
Arkadaşta 2.0t varken binmiştim (eski Alanya Hedef bayinin oğlu) şimdi kardeşinde araba da felaket tutunuyordu ids le birlikte. :D
Konu acicam bende olmucak boyle çocuğun konusu karisti kusura bakmasin GTC görünce dayanamadim ids harika da elektronik kilitli difvarya poloya biniyorum arkadaşın olmadik yerlerden çok rahat hizli donuyoruz f30 bile donemiyor acayip güven veriyor araba ondan onden kayma yaparmi çok bide güçlü oldumu suphem var 105 ligine 2 yil bindim arkadasin iyidi :)
Yol tutus konusunda kesinlikle supheniz olmasin cok cok iyi hele hele spor yay ile muazzam oluyor.