valla ben de diyorum çok güzel yol tutuyor çok güzel duruyor. Limite kadar sıkıntı yok, limitini aşarsanız mesela arkayı uğraştırıp bıraktırırsanız toplaması sıkıntılı..
Printable View
Lastikler "sava bien" muhtemelen
furkan açacağın başlığıda konuyuda millet birbirine giriyo :D
makas videolarında beklediğimiz sonlar hep bunlar.
Kendince şov yapacaktı.. YAPAMADI
yanlış hatırlamiyosam 98 yada 99 da pistte en iyi süreyi 106 yapmıştı galiba.hatta arabaların biri lotusdu.tam hatırlayamadım ama böyle bişey vardı galiba...
lastik çok önemli , çookk. yoksa öyle birden kopmazdı bu araba.
Ateşşşş Parçasıııııııııııııııııııı :D :D :Dahsauhshahsahah :D
yan cehennem yan geliyorum yan yan :D :D
Forumdan biri konu acmisti, saxosuyla ist parkta calisan arkadasi yada abisinin yanina gitmis ve gazlamisti saxoyla kendi arabasi icin sunu diyodu; arabanin bu kadar yol tuttugunu ben bile bilmiyodum gibi biseydi :D
Bu tarz bakımsız araç kazaları yüzünden 106 306 tarzı araçlar insanların bilincinde kötü bir düşünce tarzı oluşturmuş çok yazık..
metanfetamini çakıp böyle dengesizleşiyor millet
306 en ıyısıdır hot hach sınıfında 90yı yılların sonunda yapılan karma testlerde bunu kanıtladı.
106 ona nazaren kısa sase arkası dengesızdır guzel dıreksıyon ıster ama onun ozellıgıde surucuyle olan butunlesmesı gaz sanzıman dıreksıyon uclemesı
206 ve gtı en kotusudur bunların arasında arkası berbattır:) 206 rc hariç:)
Herhangi bi sıkıntısı yok sen mevzuyu biraz yanlış anlamışsın.
1. si sen benim kardeşim değilsin tanımam bile seni
2. si videoyu benim yüklediğimi sanıp kendin yüklediğini söylüyorsun (kendinle çelişiyorsun)
3. sü yanlışlıkla koymadım videoyu canım istediği için koydum
Buda konuşmalarımız ben bir sıkıntı göremiyorum. Sen haricinde.
http://i.hizliresim.com/pYpVdr.png
http://i.hizliresim.com/B95gJM.png
http://i.hizliresim.com/Vy1Rov.png
ye çerezi, öp çömezi.
sen ver ben arayım çok yazmasın
eski 106 gti mde konı + 5 cm yay , 306 gti jant 185.45.15 ns2 lastik + kule gergisi vardı. deli gibi yol tutuyordu koparamıyordum aracı yoldan.
106 , 306 ya senelerce binmiş biri olarak , bu videodan kalkıpta 106 , 306 ya yol tutuş ömrü biçmek çok komik. özellikle 306 gti efsanedir zaten yol tutuş konusunda.
bayağıdır ekşın yoktu forumda :)
bu ne la bebe muhabbeti gibi numara ver falan. komik oluyor:D
en uzağa ben işerim ben verimmi :hahaha:
Videoyu face e yükledim demişsin face e yüklediysen bitmiştir o zaten buraya kim yüklemiş ne önemi var herhangi biri olabilir hadi yüklenmeden rahatsızsın benim diyip foto atıp niye afiş ediyosun onu anlamadım bişey deme yazma foto koyma kim olduğu hangi araba olduğu belli bile değil neyin kafasındasın ben çözemedim açıklık getirirmisin :D :D :D
İlk önce düzgün okuyup öyle yazsaydın iyiydi videoyu çeken benim(furkan) yazdım. Facebooka kaza yaptığımız arkadaş yükledi dedim . Biz rahatsız olsaydık zaten yüklemezdik bu kaza 2 sene önce oldu şimdi zaten bizde izleyip gülüyoruz :) benim takıldığım nokta niye öyle yaznlışlıkla buraya koymuş gibi ayak bacak yapıyor videoyu koyana küfür falan ediyor bizden birinimi tanıyorda bir dedimi var onu öğrenmeye çalışıyorum ama kendince maytap geçiyormuş arkadaş. Güzel açıklık oldu mu ?
Ne yaptı neden vurdu araba önünede atlamıyor bir şeymi çıktı yola
ama kahkaha attım :D