kırmızı olsaydı sahibi belliydi ama bu şahısı tanımıyorum :)
Printable View
kırmızı olsaydı sahibi belliydi ama bu şahısı tanımıyorum :)
Gitti 20 Liralık gaz.
Epey iyi bence doğana göre, belli ki arabada yüksek
Doğan deyip geçmemek lazım cidden şöförlük isteyen bir araba G*tü bir attımı toparlaya bilene helal olsun. :)
Video hızlandırılmış.
güzel bir video
bu arabayla bu hareketleri yapmak hothatchlerimizle 180 190 makasa girmekten daha zor 15 yıl doğan durdu kapımızda ordan biliyorum :) 5-6 yıl önce bir arkadaşıma bizim eski yadigarı vermiştim ben araba kullanmayı bilmiyomuşum demişti :)
Adam azraile öpücük atmış ;)
Arabasının geçeceği yeri gerçekten iyi biliyor,yanlız...Tofaşla makas atmak normal bir hothatch ile makas atmaktan daha zordur araba zaten yol tutmamak üzere üretilmiş...
en soldan en sağa atlayıp kamyonun birine yapışacaklar bu tarz elemanlar elbet birgün.
Güzel performans :)
ah bide vites çektiğine değse..
mario bros ne güzel oyundu sonunda kraliçeyi kucağa almakda vardı kamplumbağaya yakalanmakta.. tabii işin güzel yanı canın boldu tekrar tekrar oynaya biliyordun..
http://oyunskor.name/wp-content/uplo...mario-bros.jpg
yaradana doğan
normalde yayları kesince arabanın yol tutuşu berbatlaşır ama tofaşta tam tersi kestikçe daha iyi yol tutuyor namussuz :D
Şu "bi köşeye amele sümüğü gibi yapışsa geberse" gibi yorum yapan arkadaşlar keşke "inşallah birine patlamaz" gibi olumlu dualar etseler keşke :) ayrıca video hızlandırılmıs diyen arkadaslar acaba hiç ön camın arkasına kamera koyup videoya aldılar mı :)