ibretlik paylaşım.
maşallah, nazar değmesin.
Printable View
ibretlik paylaşım.
maşallah, nazar değmesin.
öööhhhhhh diyorum başka lafım yok
Seneye inşallah 8 leride görürüz bu makinayla Cem'in,Özgünün ellerine saglık adem abininde kesesine bereket...
kimin eli değdiyse helal olsun ciddi cok hızlı söylecek pek bişey kalmıyor
Video hizlandirilmis. :D
masallah kazasiz belasiz. Daha iyileri olur insallah.
maşallah canlı gördük videolardan daha hızlı..makinalar yavaş çekiyor :)
maşallah mermi!
oha Trip 0.1 de başladı 0.4 de 150 küsür mile geldi ::heyoo: standart mütevazi dizelim 100 e cıkamamıştı bu sürede :cool:
vay canına
Anladım
Ama o 100-200 ü baz alma bence çünkü sadece 100-200 ölçmek için yapılan bir koşuda daha iyi süre çıkarabilir drag yaparkenki çıkan 3.8 den.
Videodan tek tek bakmadım şu anda nerde vites atıyor vs diye ama genelde öyle oluyor.
60 feet i ne görünüyor?
esmotorun hazırladığı ekanooracing in 911 turbosu kadar gidiyor süreye göre ki ondan daha sorunsuz olmuş bu
o araba kesiciye giriyordu sürekli
tekrar tebrikler gerçek düşük saniye giden gerçek hızlı bir araba
Dipnot : Şu an için topspeed hariç Türkiye'nin en hızlı arabası bu sanırım porsche gtr corvette vs dahil
Eline saglik baskan massallah arac sahibinide emegi gecen herkezi tebrik ederim
Mustang dahil diyelim :)
Videoyu tekrar izledim
80mph deki vites atışı , 100-200 ölçerken fren gaz start yada olmadı nos ile elemine edip drag yaparken çıkan süreden daha iyisini yakalayabilirsin.
Konyanın eğimini bilmiyorum ama tabi daha %2 falan yokuş aşağı bir yerde ölçüm yapma rüzgarı arkana alma vs gibi süre iyileştirici etmenleride ekleyebiliriz
Olmus bu :) Projede emegi gecenlere tebrikler, ufak ufak dunyaya acilma zamanimiz geliyor draglarda sanirim.
hey maşallah
Unlimited 500+ da sıralamaya girer bence şanzıman üzerinde düzenleme yapılırsa. Ellerinize sağlık.
vay anasını arkadaş bu nasıl bi şey ya. biz de sti varken hızlı bi şeye biniyoruz zannediyorduk, bambaşka bi boyut olmuş bu. allah tekerine zeval vermesin, emeği geçenlerin eline, yüreğine, kesesine sağlık.
OZ BU çok yavaş üstat :) maşallah elinize sağlık..