anası bunu sıçsa daha iyi olurmuş bide üste çıkmaya çalışıo kadın durmuş daha durmuyosun diyor. kobani olaylarında kedi kesilirler böyle normal vatandaşın anasını ağlatırlar
Printable View
anası bunu sıçsa daha iyi olurmuş bide üste çıkmaya çalışıo kadın durmuş daha durmuyosun diyor. kobani olaylarında kedi kesilirler böyle normal vatandaşın anasını ağlatırlar
Polisimizi yedirmeyiz :ofk::ofk::ofk:
Ne güzel sakin sakin uyandım keyifli bir pazar günüydü videoyu izledim beynim tersine döndü. Şimdi bu herife saldırsan suç küfür etsen suç kaçsan suç dava açsan yıllar asırlar geçer. Eğitimsiz iğrenç insanlar bu polislerin büyük kımı. O iki lastik muhtemelen fabrika ebatlarında ve tahmini continental cs5 tarzı bişey tanesi 575lira. O bayan sürücü patlayan lastiğin aynısını takmak isteyecek min. 1000 lira lastik parası yani. Nerden baksan 200 lira çekici parası. Bide o iki ayaklı şapkalı kapanı atan cisim ceza yazmış en az 89lira. Hepsini geçtim bunlarla uğraşmak zaman kaybı uğraş ister. O patlayan iki lastik ve polisi düzenli bir ilişkiye sokmak istedim
Böyle polislerin sülalesinin .... koymak lazım o.ç ları
Eli boş hayatında, bi baltaya sap olamamış davardan polis olursa böyle olur işte.
sinirim asabim bozuldu. boyle bir uygulama olamaz..
yazıktır ya kadının ne suçu var tek hücreli yaşam formatı şov yapıcak diye töbe töbe....
Polis boyle islerle ugrasacagina, milletin modifiyesine takacagina bu videodaki insanlik disi yaratiklari yakalasa ne guzel olurdu dimi...
http://video.haberturk.com/haber/vid...-teroru/128794
****** cocuklari kacan teroriste yapmazlar.
Neyse bisey demicem,iyi olanlarda kotu olanlarda dusuncelerimi/zi biliyolar zaten.Allahindan bulsun dicem de ateist yapmaz yaptigini o ayri korku morku kalmamis. Birde diyorki dur diyorum durmuyor.. ah ahh ..
Bunun gibiler yarın öbür gün arkamızdan silahta sıkarlar modifiye yaptık diye. Söylencek söz bırakmamış zaten bana yapılsa böyle birşey kendime hakim olamam herhalde sonucu ne olur kestiremiyorum. Allah bize sabır versin ne diyim..
Gücü yettiğine böyle yapiyo bu adi herifler
Eğer onun maaşına benim ailemden 0.1 krş bile gitmişse haram zıkkım olsun yediği ekmek boğazında kalsın
bansa ban. katıksız saf ****** çocuğu denir.
Ee her onune geleni polis yaparlarsa boyle olur allah sonumuuzzu hayir etsin
Bu polis için çok güzel sövülür de işte.. :/
Yalnız herkes o polise sövmüş orda 1 değil 2 tane laf edilcek adam var diğer taraftaki arkadaşta kapan diye bağırıyor ondada var i...lik. Yazık çok yazık...
ya bi polis arkadaş vardı onun da bu meslektaşı hakkındaki yorumunu merak ediyorum. Ne düşünüyor acaba kendisi bu haramzade hakkında. Buna en büyük ceza. Dizeceksin 3 şerit o aletten. Bu şerefsizide ayaklarından iple bağlayacaksın bi arabanın tampona. Hızla geçeceksin üstünden o aletlerin. Lastik patlarsa patlasın umrumda olmaz.
yola kapan koyma en son need for speed de vardi. etkisinde kalmis ilginc bir polis memuru..
Harbiden pes yani be kardeşim bu kadar olur. Yazık günah ya veledi zina.
İnşallah onun anasına bacısına da kapan atarlar bu nası bi şerefsizliktir
Yeter yaw bu nedir.arkadaş hayatta bi baltaya sap olamaz adam gider Polis olur terörist hırsız şehir.göbeğinde her türlü pisliği yapar bakar ses edemez doğuda teröristlerden köşe.bucak kaçar bunun gibileri sonrada batıya gelip siz sıcak yatağınızda uyurken biz sizi kolluyoduk diye.şekil yaparlar ayıp günah değil mi ya bayan karşındaki nerde bunun müslümanlığı nerde insanlığı bizim ülkemizin %99u müslümanmış bu mu müslümanlık
şerefsizin çocuğu allah belasını versin böylelerinin çoluğundan çocugundan çıkar inşallah
Ailemde ve arkadaşlarımdan bi kaçı polis. Hepsi akademili memur değil. Genelde savunurum polisleri ama bu herifin yaptığı düpedüz şerefsizliktir. Bizde g.te g.t denir. Savunulacak hiçbir tarafı yok gerçekten. O kadıncağız hakkını sonuna kadar aramalı. Cezasını çeksin insan müsveddesi...
aynı yerde aynı gece yaşanılan bir başka olay.
Cipten indi taksiye bindi
http://img.hurriyet.com.tr/_np/9632/26649632.jpg
tinerciler jipi taşlar para ver diye, bu o. evlatları cam filmine ceza yazar, plakasız farsız camı olmayan minibüs makas atar önümde polis arkamda, benim arabam far ayarından hafif kusurlu, kırmızı yanar bu geçer ben dururum, polis sağıma geçer devam eder yoluna. böyle bu itler, belinde tabanca cop var ya peygamber bu beynini s.ktiklerim. hayatlarında hiçbişey görmemiş polis olmasa serseri it olacak tipler bunlar. görmiceksin duymicaksin bu videoları izlemiceksin başka yol yok sinir hastası olursun yoksa.
ailesinde polis olan varsa da kusura bakmasın, bu videonun başka açıklaması yok. yüzde 1 i akıllı senin benim gibi adamdır, gerisi böyle.
Edilcek küfür bulamıyom resmen.
Görevini kötüye kullanan karaktersiz polisler suçlulardan daha tehlikeli artık. Hatta birisi diğerinin eline yetki verilmiş hali gibi bir şey neredeyse.
Akla hayale gelmeyen ve doğanın kanununa aykırı sövdüm bee.
akşam haberlerinde izledim adamlar sopayla adam dövüyo polis sadece havay aateş açıyo gidip ayırma falan yok öyle duruyo ot gibi helal olsun valla yazık ya
POLİS TERÖRÜ (nokta)
1.si hicbi anne kotu bi evlat yuzunden kufru haketmez 2.si. colugunun cocugunun sucu ne insallah kendisinden cikar. Bana yapsaydi o adami o gece mesaisi bitene kadar beklerdim sonrasi Allah kerim
Savcıya hakime aynısını yapsa nolurdu acaba ? İlk okul çocuğu gibi zırıl zırıl ağlardı .
Bu Videonun Altına Yazılıcak Çok Şey Var Aslında Bunun Gibilerine Böyleleri Lazım Başka Hiç Bişey Değil...
Gücü halka yeten polis, söz konusu pkk ve AKP milletvekili oğlu olunca KUZU gibi oluyor! - YouTube
Şöyle 315-30 ebatlarında 1 takım lastiği patlatsaydı. Sonra hakim güzelce 2 yıl maaş vermeksizin çalışacaksın deseydi ne güzel olurdu. S.tiğimin amipine
Bu polis için herşey denir,sinir bozucu
Tamda söyledikleriniz başımdan geçti,basit bir mesele için silahla vurulmakla tehdit edilerek durdurulmuştum.
Bu tip meselelerde hakkı aramak önemlidir,haklı hakkını sonuna kadar arayacak ki böyle palyaçoları öttürecekki bu palyaçolar kendine gelip efendi gibi işini yapacak haddini aşmayacak.
Bunu polis yapaninda
Buna polis diyeninde
Bunun eline o kapani vereninde
Yaziktir gunahtir ya kadincaz sinyal vermis bi de kaciyordun diyo
Bu ara iyi kotu diye ayirmiyorum hepsi ayni kimse bana bu ara polisleri savunmasin gecen bagdat caddesinde kaza yapan iki polis arabasi gordum birbirine carpmis cok sevindim hepsi insallah bi gun bizim yasadiklarimizi yasarlar
Yazıklar olsun böyle polislere...